Trešdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Horoskops trešdienai, 14. aprīlim.

Izklaidei un iedvesmai

AUNS 

Var gadīties, ka šī diena pārbauda draudzības ciešumu un palīdz saprast, kurš ir stiprais plecs, bet kurš tikai nejauš garāmgājējs dzīvē. Uzticies intuīcijai. 

VĒRSIS 

Tikai par taisnību! Ja tās nav, tad Vērsis ļoti sadusmosies. Šodien iespējamas strīdus situācijas darbā. Risini visu rāmu garu. Pēc darba iepērkoties, jāuzmanās no pārāk lieliem tēriņiem. 

DVĪŅI 

Plāni lielāki nekā iespējas tos realizēt. Skaidrs, ka gribas visu tūlīt un jau vakar, bet ir mazliet jāpaciešas. Visādi citādi – pozitīva diena, ja neņemsi tuvu pie sirds katru sīkumu. 

VĒZIS 

Aktīvas rīcības diena. Ļoti viegli veidosi kontaktus un īstajā brīdī atradīsi īstos cilvēkus, kas atbalstīs tavas idejas. Dienas izskaņā sirsnīgas attālinātas sarunas ar draugiem, arī tiem, kas svešatnē. 

LAUVA 

Ļoti svarīgs mundiera gods. Darbā paveiksi visu pēc labākās sirdsapziņas un vēl vairāk. Ja esošā situācija tev nav pa prātam, jāmērķē augstāk – pārskati darba sludinājumus. 

JAUNAVA 

Interese par sociālpolitiskām tēmām. Ļoti vēlēsies diskutēt - ar kolēģiem, draugiem, mājiniekiem – un pārliecināt par savu vispareizāko viedokli. Vai ir vērts? 

SVARI 

Daudz lietišķo darīšanu, daudz jāpaspēj. Šodien ļoti novērtēsi elektroniskās vides darījumu iespējas. Ja vēl neesi ar to draugos, tad ir pienācis laiks apgūt. 

SKORPIONS 

Trešdiena – mazā sestdiena... Šodien uz cītīgu strādāšanu nebūsi noskaņots. Tīkamāk patērzēt ar kolēģiem un pēc iespējas ātrāk būt kopā ar saviem mīļajiem. Vakars saviesīgs un omulīgs. 

STRĒLNIEKS 

Trauksies no viena darba pie cita vai darīsi visus reizē. Vai to vajag? Ir riski pieļaut kļūdas, nepamanīt svarīgu informāciju, pazaudēt failus u.tml. Latviešiem ir burvīgs teiciens: ātri tikai blusas ķer... 

MEŽĀZIS 

Ja līdz šim cilvēki Mežāzi uzskatīja par diezgan konservatīvu, tad šodien ir iespējas pārsteigt visus ar radošām idejām un novatorismu. Netradicionāli risinājumi, tradicionālās situācijās. 

ŪDENSVĪRS 

Jāsadala uzmanība starp darba un mājas pienākumiem. Daudz jāpaspēj gan vienā, gan otrā jomā. Īpaši perfekta plānošana nepieciešama, ja strādā attālināti un mājās ir skolasbērni. 

ZIVIS 

Jauni plāni un idejas par darbu, tomēr pirmajā vietā privātā dzīve. Atklāsi, ka mājās nepadarīti darbi un no sirds gribēsi palutināt savus mīļos. Brīvajiem ļaudīm simpātiju dzirkstis.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu