Kāds narkomāns trešdienas rītā Rīgā aplaupījis degvielas uzpildes staciju (1)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Degvielas pistole uzpildes stacijā. Ilustratīvs attēls.
Degvielas pistole uzpildes stacijā. Ilustratīvs attēls. Foto: Edijs Pālens/LETA

Rīgā, Daugavgrīvas ielā, trešdienas rītā kāds narkomāns aplaupījis degvielas uzpildes staciju, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Kādas degvielas uzpildes stacijas darbiniece plkst. 6 atslēdza durvis, lai sāktu tirdzniecības vietas darbību. Telpās ienāca vīrietis, kurš vēlējās iegādāties alkoholiskos dzērienus, uz ko darbiniece norādīja, ka alkoholisko dzērienu tirgošana būs atļauta tikai vēlāk.

Persona kādu brīdi vēl uzkavējās telpās un mēģināja vēlreiz iegādāties alkoholiskos dzērienus, tomēr, saprotot, ka tas nenotiks izgāja no telpām. Līdz ar personas iziešanu no tirdzniecības vietas pārdevēja aizslēdza veikala durvis.

Pēc laika vīrietis atgriezās un ar ķieģeli izsita logus un iekļuva telpās, kā arī piedraudēja pārdevējai nodarīt fiziskus miesas bojājums, ja netiks atdota nauda.

Persona no kases paņēma aptuveni 100 eiro un pēc tam turpināja meklēt ēdienu un dzērienus tirdzniecības vietas noliktavas telpās.

Notikuma vietā nekavējoties ieradās policija, kura aizturēja iespējamo vainīgo personu - 1983.gadā dzimušu vīrieti, pie kura tika atrasta arī nozagtā naudas summa.

Vīrietis aizturēšanas brīdī bija narkotisko vielu reibumā. 

Vīrietis jau iepriekš ir nonācis policijas redzeslokā par narkotisko vielu lietošanu un citām līdzīga rakstura noziedzīgām darbībām.

Tiesa vīrietim piemēroja drošības līdzekli apcietinājumu.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu