Piektdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Horoskops piektdienai, 16. aprīlim.

Izklaidei un iedvesmai

AUNS 

Kaut tā diena ātrāk paietu, jo nav viegli dzīvot brīvdienu gaidās. Domās jau izbaudīsi vaļošanos un plānosi pasākumus, kurus šībrīža apstākļos ir iespējams realizēt. 

VĒRSIS 

Šodien tā kārtīgi jāpastrādā! Var nākties labot kļūdas, kuras pieļāvis kāds kolēģis vai darbinieks. Vakarā, brīvdienu ieskaņā, mīļuprāt izbaudīsi labas kvalitātes koncertierakstu. 

DVĪŅI 

Pa nedēļu būsi tā „ieskrējies”, ka nemaz negribēsi darbus nolikt malā. Būs iedvesma un atkal jaunas idejas. Liksies mierā tikai tad, kad ģimene sāks iebilst vai draugi sazvanīs. 

VĒZIS 

Tā tā darba nedēļa paskrēja. Kā vēja spārniem. Gribēsi vēl kaut ko ātri izdarīt vai pat saplānot strādāšanu brīvdienās. Vismaz vakarā atpūties, nedarot neko. Prātam un rokām jāatpūšas. 

LAUVA 

Piektdienas nav īpaši produktīvas, it sevišķi tad, ja ģimene noilgojusies un jau plāno, ko darīsiet brīvdienās. Noliec darbus šodien ātrāk pie malas. 

JAUNAVA 

Šodien sirds pukstēs straujāk, jo priekšā nedēļas nogale, kad varēsi būt kopā ar mīļoto cilvēku. Savukārt brīvajiem ļaudīm iespējams kāds negaidīts pavērsiens sirdslietās. 

SVARI 

Piektdiena mazāk saspringta nekā pārējās nedēļas dienas, tāpēc vieglāk padomāt, vieglāk ģenerēt jaunas idejas. Izplānosi nākamās nedēļas darbus un vakaru sagaidīsi pacilātā noskaņā. 

SKORPIONS 

Darba dienu gribēsi pabeigt ātrāk un traukties brīvībā. Pavasara vēsmas sirdī un garīgais pacēlums. Aizved savu otro pusīti romantiskā izbraucienā. 

STRĒLNIEKS 

Būsi noskaņots „savilkt” nedēļas bilanci: kas izdarīts, cik nopelnīts un cik iztērēts. Finanšu lietas būs ļoti svarīgas. Vakarā mīlestības apliecinājumi un simpātiju dzirkstis. 

MEŽĀZIS 

Visus darbus nekad nevar apdarīt, tāpēc šodien pārlieku nenopūlies. Labāk ātrāk doties mājās un pasaimniekot – iztīrīt telpas, pagatavot gardu maltīti. Ģimene būs iepriecināta. 

ŪDENSVĪRS 

Ja šodien niķojas dators, izjūk norunas vai atceļas kādi plānotie pasākumi, tad tas nozīmē: pietiek strādāt! Vakarā apspriedies ar savējiem – kādas aktivitātes ieplānot brīvdienās. 

ZIVIS 

Tāda izklaidīga diena. Būs diezgan grūti koncentrēties darbam, jo ar domām jau būsi brīvdienu laiskumā. Ja vakarā plāno iepirkties, tad uzmanies no neapdomīgiem, spontāniem tēriņiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu