Ar celi pa asfaltu - Timrots mācās pareizi braukt motošosejā

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Latvijas motobraucēju aprindās Rožkalnu uzvārds jautājumus neprasa. Bruno un Garijs Rožkalni ir starp labākajiem motošosejas braucējiem, tādēļ tieši pie viņiem ātruma un piedzīvojumu raidījuma "Ātruma cilts" vadītājs Pauls Timrots devās, lai apgūtu prasmi izņemt līkumus kā īsts meistars – ar celi pie zemes.

Pauls pagājušajā vasarā pirmo reizi mūžā piedalījās motošosejas sacensībās.

Pēc tām viņš benzīngalvu lokā tika pamatīgi apsmiets par nepareizo braukšanas stilu, jo vienīgais no visiem braucējiem licis kāju uz priekšu, motokrosa stilā.

Lai glābtu situāciju un šosezon iemācītu Paulam motošosejas grāciju, palīgā nāk "Bruno Moto" komandas meistari Garijs un Bruno Rožkalni.

Pirmais pārsteigums treniņā ir mācību mocis, kas vairāk atgādina bērnudārznieka braucamo nekā motošosejas spēkratu. Tomēr Garijs pierādīs, ka vairāk nekā 1,90 metru garš braucējs ar to spēj parādīt elegantu sniegumu, un arī Paulam nāksies doties trasē. Nākamais izaicinājums būs pareizas kustības un stāja, jo ir skaidrs, ka Paulam ir spēcīgi motokrosa instinkti. 

Foto: Ekrānuzņēmums no video

Vai Bruno un Garijam izdosies viena treniņa laikā ielauzt Paulu motošosejā un iemācīt izņemt līkumus ar ceļgalu pie zemes, noskaidrosim jaunajā raidījuma sērijā!

Foto: Ekrānuzņēmums no video

Raksts tapis sadarbībā ar "LMT Viedtelevīziju".

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu