Trešdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops trešdienai, 21. aprīlim.

Izklaidei un iedvesmai

AUNS 

Ātrumā var pasprukt kāds asāks vārds, tāpēc domā pirms kādam ko saki! Nedēļa tūlīt sāks griezties uz otru pusi, vari veikt pārtikas piegādes pasūtījumus internetā, lai brīvdienās par to nav jādomā. 

VĒRSIS 

Laiks skries kā vēja spārniem, un tu prātosi, kā darba procesus paātrināt. Tāpat arī sadzīves jautājumu kārtošanu. Uzinstalē telefonā lietotnes, kas atvieglo dzīvi. 

DVĪŅI 

Šodien jāpievērš uzmanība finansēm. Ir labas iespējas gan kārtīgi nopelnīt, gan brangi iztērēties. Raugies, lai naudas lietās viss pa godīgo un sargi bankas kartes. 

VĒZIS 

Nozīme seniem draudzīgiem kontaktiem. Pazīšanās palīdzēs raitāk atrisināt gan darba, gan privātos jautājumus, taču svarīgās lietās turi grožus savās rokās. 

LAUVA 

Darbā viss notiek – idejas, rosība, sapulces, projekti... Tikai prāts mazliet nemierīgs saistībā ar finansēm. Iepērkoties esi apdomīgs – šobrīd labāk pietaupīt nevis tērēt. 

JAUNAVA 

Darbā var izveidoties situācijas, kas ļoti kaitina. Kāds nav līdz galam izdarījis uzdoto, kāds izdarījis pa roku galam, un tagad tev tas jālabo. Kārtībai būs būt, kaut arī jāpastrādā ilgāk. 

SVARI 

Domīgs garastāvoklis, bet neļaujies tam, jo jākoncentrē uzmanība lietišķām darīšanām. Sekmīga sadarbība ar iestādēm, bankām, apdrošinātājiem. Privātajā dzīvē var aktualizēties attiecību tēma. 

SKORPIONS 

Svarīga redzesloka paplašināšana. Iespējams, pamanīsi internetā kādus kursus, kas akurāt šobrīd tev noderēs. Kādam iespējama aktīva komunikācija ar partneriem vai radiem ārzemēs. 

STRĒLNIEKS 

Visu sarunāsi, saorganizēsi, nokārtosi. Lieliskas pārliecināšanas spējas un draudzīgums - tie šodien ir tavi lielākie trumpji. Vienīgi privātajā dzīvē iespējama nesaprašanās. Izrunājies. 

MEŽĀZIS 

Ja tev ir bērni, tad jāuzklausa, jāatbalsta, jāpalīdz. Iespējams, atvasītēm nepieciešams padoms mācībās. Darbā viss ritēs ierasto gaitu – pienākumu pāri pārēm. 

ŪDENSVĪRS 

Eksistenciālas pārdomas un vēlme izdarīt kaut ko citādāk nekā parasti, izdarīt kaut ko nepareizu. Varbūt esi noguris no darbiem, kas paņem daudz enerģijas. Atrodi vairāk laika sev. 

ZIVIS 

Kurš teica, ka Zivtiņas peld kaut kur pa straumi? Visādā ziņā tas nav par tevi, jo būsi izlēmīgs, vēlēsies izzināt situācijas un arī padiskutēt un pacīnīties, lai viss tiek atrisināts godīgi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu