Ceturtdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops ceturtdienai, 22. aprīlim.

Izklaidei un iedvesmai

AUNS 

Nemierīga diena. Šis un tas kaitinās kolēģu vai priekšniecības attieksmē. Ja vari ietekmēt situāciju, tad paud savu viedokli - tikai bez emocijām. Ja nevari – tad nevajag nervus bendēt. 

VĒRSIS 

Liela darba rosība, un ar attālinātu darbošanos šoreiz cauri netiksi. Kaitinās transporta kavēšanās vai sastrēgumi, bet tur neko nevar darīt. Toties dienas beigās būs gandarījums, ka tik daudz paspēts. 

DVĪŅI 

Kaut arī darbā risināmi svarīgi jautājumi un vajag sevi parādīt no vislabākās puses, lai virzītos pa karjeras kāpnēm, domas kavēsies pie mājas dzīves. Iespējams, jāpalīdz kādam no mīļajiem radiņiem. 

VĒZIS 

Šodien nebūtu vēlams kārtots darīšanas iestādēs, jo ierēdņi runās citā valodā un būs grūti saprasties. Toties profesionālajā jomā daudz ideju un tāds kārtīgs izrāviens. 

LAUVA 

Būsi nedaudz norūpējies par finansēm. Iespējami palieli saimnieciskie tēriņi, ko nebūsi plānojis. Taču pareizākais būtu domāt, nevis kā samazināt izdevumus, bet – kā nopelnīt vairāk. 

JAUNAVA 

Autoritātes nostiprināšana. Kolēģi ieklausīsies tavā viedoklī, un tu pats būsi gandarīts, ka vari paspīdēt ar savām zināšanām. Iespējama interese par kādu jaunu hobiju. 

SVARI 

Tas tikai tā šķiet, ka Svari ir svārstīgi. Kad pieņemts lēmums, tas netiks mainīts. Šodien ir strikto pozīciju diena. Iespējams, vajadzēs pastāvēt par savu taisnību. 

SKORPIONS 

Svarīgas attiecības ģimenē, pienākumi un atbildība pret savējiem. Varbūt kādam jāpalīdz, jāatbalsta ar padomu vai uzmundrinošu vārdu. Zini, ka citā reizē pretī saņemsi to pašu. 

STRĒLNIEKS 

„Viens šiverīgs un izdarīgs cilvēks!” nodomās kolēģi un darījumu partneri. Lai pie kā tu ķertos, viss ies no rokas. Rūpestus var sagādāt tikai citu cilvēku neizdarība. Galvenais – bez emocijām. 

MEŽĀZIS 

Esi uzmanīgs un precīzs, ja lietišķā joma saistās ar ārzemju tēmu. Dokumentiem jābūt kārtībā un naudas plūsmai caurspīdīgai. Kad darbi paveikti, sirds notrīs pavasara romantikas gaidās. 

ŪDENSVĪRS 

Gribētos tā vieglāk, rāmāk, mierīgāk... Bet dzīves uzliek atkal jaunus un jaunus pienākumus. Šodien īpaši uzmanīgs un precīzs esi, ja kārtojamas darīšanas iestādēs. 

ZIVIS 

Dzīves skrejritenis nes no viena darba pie otra, un arī privātai dzīvei jāvelta uzmanība. Viena traki rosīga diena, tikai pievakarē profesionālās lietas noliec malā un pievērsies ģimenei.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu