Piektdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops piektdienai, 23. aprīlim.

Izklaidei un iedvesmai

AUNS 

Ir tāda... tāda dīvaina sajūta un nojausmas, ka nedēļas pēdējā darba dienā varētu atgadīties kaut kas labs un iepriecinošs. Varbūt tā būs ziņa par papildus ienākumiem vai pozitīvām pārmaiņām darbā. 

VĒRSIS 

Būsi nolēmis paveikt visu, kas iecerēts, kaut arī jāstrādā līdz vēlai vakara stundai. Krietnais darbarūķis Vērsis brīvdienās grib doties ar tīru sirdsapziņu. Vakarā baudi romantiku. 

DVĪŅI 

Sekmēsies lietišķas sarunas, taču ar domām būsi jau mājās un brīvdienās. Ja pa nedēļas vidu neesi pasūtījis produktus no veikala ar piegādi, tad vakara pagurumā uzmanies no neracionāliem pirkumiem un lieliem tēriņiem. 

VĒZIS 

Darbus paveiksi ātri. Un ja būtu tā kā senāk, tad Vēzis sapucētos un dotos nakts dzīvē... Tagad vari satīkot tiešsaistes ballīti vai individuāli sazināties ar draugiem. 

LAUVA 

Izcelsies ar zināšanām, pieredzi un dabas dotu spēju pārliecināt kolēģus, priekšniecību vai darījumu partnerus. Taču līdz naktij strādāt negribēsi – brīvdienas un mīļie cilvēki gaida. 

JAUNAVA 

Jaunas ziņas, jauna informācija. Ja tā skar profesionālo jomu, rūpīgi pārbaudi, jo iespējams kaut kas pie tevis nonāk sagrozītā veidā. Nepieņem lēmumus bez papildus izpētes. 

SVARI 

Kaut arī nedēļa jau beidzas, var nākties risināt pedagoģiskos jautājumus. Izrunājies ar atvasītēm un noskaidro, kas viņām rūp. Brīvajiem ļaudīm pārdomas par sirdslietām. 

SKORPIONS 

Labāk sadarboties un mazliet piekāpties kolēģiem vai partneriem nekā cēlā vientulībā demonstrēt savu viszinību. Komandas veikums ātrāk dos rezultātus un materiālo labumu. 

STRĒLNIEKS 

Tavas spējas atrast risinājumus situācijās, kas šķiet pilnīgi bezcerīgas, tiks augstu novērtēta. Kadam var nākt karjeras piedāvājums, kādam pavērties jaunas biznesa iespējas. 

MEŽĀZIS 

Kaut kas var bremzēties finanšu lietās, tāpēc pārbaudi vai kontā iekritis viss, kam tur būtu jābūt. Pēcpusdienā jau būsi noskaņots doties brīvdienās, atpūtā un piedzīvojumos. 

ŪDENSVĪRS 

Skrienam, skrienam,... lai tā darba diena beidzas pēc iespējas ātrāk. Domas pie brīvdienu izklaidēm un mājas darbiem. Ja plāno apmeklēt dārza vai būvmateriālu veikalu – atceries par distancēšanos. 

ZIVIS 

Padarīsi to, kas darba līgumā noteikts, bet ne par kripatiņu vairāk. Kaut arī kāds kolēģis vai priekšniecība cerēs uz tavu labo sirdi. Vairāk pa prātam būs pētīt brīvdienu ceļvežus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu