Bauskas policisti jauniešiem atsavina narkotikas un naudu (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Valsts policija

Šī gada 16. aprīlī Valsts policijas Bauskas iecirkņa Kriminālpolicijas nodaļas darbinieki aizdomās par narkotisko vielu iegādāšanos, glabāšanu un pārvadāšanu realizācijas nolūkā aizturēja 4 jauniešus. 

Bauskā likumsargi aizturēja trīs 2002. gadā dzimušus jauniešus un vienu nepilngadīgu personu, kura dzimusi 2005. gadā. Viņi pie sevis glabāja 30 g marihuānas, 625 ml kodeīnu saturoša šķidruma, aptuveni 3 g amfetamīna, kas bija pirms tam iegādāts, lai aizliegtās vielas nelikumīgi tirgotu citām personām, un 105 eiro skaidrā naudā.

Par notikušo policijā tika sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 253.1. panta trešās daļas, kā arī nozīmētas ekspertīzes, lai precīzi noteiktu narkotisko un psihotropo vielu sastāvu un daudzumu.

Kriminālprocesa ietvaros 18. aprīlī diviem no viņiem tika piemērots drošības līdzeklis – apcietinājums, bet diviem – drošības līdzeklis, kas nav saistīts ar brīvības atņemšanu. Jāpiebilst, ka visi jaunieši ir Bauskas novada iedzīvotāji un jau iepriekš ir nonākuši policijas redzeslokā par noziedzīgiem nodarījumiem, kas saistīti ar narkotisko vielu nelegālo apriti.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu