Uģa Kuģa sieva: Nezinu, ko nozīmē maksāt rēķinus (2)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Vēdiskā filosofa Uģa Kuģa ģimenes modelis jau šobrīd raisījis plašas diskusijas sabiedrībā – gan fakts, ka abi ar sievu nakšņo atsevišķās istabās, un vīrs sievu kailu tā arī nekad nav redzējis, gan netradicionālais pienākumu sadalījums ģimenē un nu arī attiecības ar naudu.

 “STV Pirmā!” realitātes šova “Mīla burbulī” jaunākajā sērijā, kas pie skatītājiem nonāks piektdienas vakarā, vēdu pārzinātājs atklās, ka sievu Lindu no finanšu tēmām sargā, lai viņa var rūpēties par ģimenes pavardu un abu kopīgo atvasi Tamalu - sieva pat nezinot, cik lieli ir komunālie maksājumi.

“Ko nozīmē maksāt rēķinus? Es nezinu. Es tolaik dzīvoju pie vecākiem un viņi maksāja rēķinus, tāpēc es reāli nezinu, ko nozīmē maksāt rēķinus. Savā dzīvē es neesmu viena nekur atsevišķi dzīvojusi, tāpēc man tā lieta ir sveša,” skaidro Uģa Kuģa sieva Linda.

Tiesa, tas nenozīmē, ka Lindas konts ir tukšs – Uģis rūpējas arī par to, lai sievai būtu “drošības sajūta” un viņa varētu nopirkt to, ko vēlas. Linda atklāj, ka naudu visbiežāk tērējot apģērbam un kosmētikai, kamēr visi rēķini ir vīra pārziņā.

“Visi telefona rēķini, visi rēķini, kredīti ir uz mani. Viņai nekāds rēķins vispār nav. Arī kredīti nekādi viņai nav. Viss ir uz mani – priecīgs, laimīgs rēķinu maksātājs Uģis,” smej vēdiskais filosofs un bilst, ka apzināti necenšoties sievietei uzgrūst vēl papildus stresu, jo viņai jau tā ir gana rūpju.

Vairāk par Uģa Kuģa ģimenes attiecībām ar naudu uzzini video!

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu