Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Astroloģiskā Kāmasūtra. Pozas katrai horoskopa zīmei

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: shutterstock.com

Sekss - tā ir ne vien fiziska, bet arī emocionāla tuvība un saliedētības indikators. Pēc tā, kā pāris mīlējas, varot daudz saprast par cilvēka raksturu. Par to, kāda Kāmasūtras poza ir labākā katram saskaņā ar Zodiaka zīmi, vēsta vietne "Ivona". 

Auns

Sieviete augšā

Sievieties-Auni mīl visu kontrolēt. Arī seksā. Viņas pieradušas ieņemt dominējošu pozīciju, tāpēc šī poza būs ideāla. 

Vērsis

Misionāru poza

Vēršiem svarīgs ir komforts, tāpēc arī intīmās nodarbēs šīs Zodiaka zīmes sievietēm patiks viens, pārbaudīts partneris. Misionāru poza sievietēm-Vēršiem patīkot tāpēc, ka ļauj atslābināties un koncentrēties baudas gūšanai. 

Dvīņi

Stāvus, ar seju pret seju 

Šai pozīcijai nepieciešama izmanība, taču bauda, ko tā spēj sniegt, esot tā vērta. Dvīņiem kā īpaši kaislīgiem un izsmalcinātiem mīlniekiem šī poza ir laba arī ar to, ka tai nav nepieciešama gulta. 

Vēzis

Jātniece 

Gan seksā, gan ikdienā sievietei-Vēzim ir ļoti svarīgi demonstrēt savas emocijas un redzēt, kā partneris uz tām reaģē. 

Lauva

Sunīšu poza pie spoguļa 

Lauvas esot labi mīlnieki un lieliski liekot lietā harismu un pievilcību gan gultā, gan ārpus tās. Šī poza esot ideāla tādiem pāriem, kuriem prieks ir ne vien par procesu, bet arī izpildījumu. 

Jaunava 

Uz sāna, ar seju pret partneri 

Jaunavas nepārstāj domāt un lidināties mākoņos, pat seksa laikā. Šī poza ļauj Jaunavai koncentrēties uz procesu. 

Svari

"Zirneklis"

Svari pret seksu attiecas kā pret kopīgu darbu, kurā katrs no partneriem veic konkrētu un līdzvērtīgu "darba" daļu. Svariem nepatīk būt pasīviem, Svariem patīk sagādāt baudu, neaizmirstot pašiem par savējo. Zirnekļa poza ļauj partneriem cieši apskauties ar kājām. 

Skorpions 

Rokudzelži un pārsteiguma elementi 

Skorpioniem patīkot lomu spēles, viņu fantāzija esot neizsmeļama. Pozīcija, kurā nebūs vizuāla kontakta starp partneriem, piemēram, "sieviete uz vēdera", bet būs pārsteiguma elements - acu apsējs, rokudzelži vai kādi citi erotiski aksesuāri -, būšot tieši laikā kopīgiem piedzīvojumiem ar Skorpionu. 

Strēlnieks

Sekretāre 

Tāpat kā Skorpioniem, arī Strēlniekiem patīk dažādas fantāzijas un lomu spēles. Tāpat - Strēlnieki novērtēšot spontanitāti. Kā variants - lomu spēle "sekretāre". Esot pie galda vai citas horizontālas virsmas, partnere pārliecas pār to un uzguļas ar vēderu, partneris ir aizmugurē. 

Mežāzis

Sunīšu poza 

Mūžīgi saspringtajiem Mežāžiem seksā patīkot "peldēt pa straumei". Tāpēc ideāls variants šīs Zodiaka zīmes pārstāvēm esot sunīšu poza, kurā iespējams atslābināties un gūt baudu. 

Ūdensvīrs

Uz krēsla 

Viena no "jātnieces" modifikācijām, kurā partneri var skatīties viens otram acīs un kustēties vienā ritmā. Sekss gultā Ūdensvīriem esot par banālu, tāpēc - krēsls. 

Zivis 

"Vardīte" 

Zivīm pirmkārt ir svarīgi sniegt partnerim maksimālu baudu. Tāpēc ir ļoti svarīgi kontrolēt situāciju un būt dominējošā pozīcijā. "Vardītes" pozā vīrietis guļ uz muguras, sieviete atrodas virsū, izstiepjot kājas uz priekšu, ar rokām atbalstoties pret partnera krūtīm vai gultu. 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu