Trešdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops trešdienai, 29. aprīlim.

Izklaidei un iedvesmai

AUNS

Šī diena nav īpaši veiksmīga, lai kārtotu darīšanas iestādēs vai bankās, kā arī risinātu kredītjautājumus. Toties jaunas idejas par to, kur un kā nopelnīt vairāk, būs ļoti noderīgas.

VĒRSIS

Spītība un neatlaidība ir īpašības, kas raksturo Vēršus darbībā. Dzīsi to vagu, neskatoties ne pa labi, ne pa kreisi. Bet apstāties vajadzētu. Un palūkot, kā darba procesu paātrināt ar tehnoloģiju palīdzību.

DVĪŅI

Būsi līdz matu galiņiem iekšā profesionālajos pienākumos. Daudz ideju, jākārto lietišķi un juridiski jautājumi. Būtu vēlams darbu beigt noteiktā laikā, jo ģimene var sākt iebilst.

VĒZIS

Ja darbā vai biznesā kaut kas nenotiek pēc tava prāta, neņem tuvu pie sirds. Visas situācijas reiz atrisinās, bet paša sirdsmiers ir svarīgāks par visu. Izrunājies ar draugiem.

LAUVA

Sapulce pēc sapulces, e-pasts pēc e-pasta – tik daudz, ka dators jau pārkarsis. Pārskati, ko darīt šodien un ko var atstāt rītdienai. Darbu gūzmā nevar bez ievērības atstāt privāto dzīvi.

JAUNAVA

Darbā neuzņemies visu viens pats – pienākumu sadalei jābūt godīgai. Turklāt labāk veiksies, ja darāmā apjomu vari koordinēt pats. Var nākties vairāk nekā citkārt pievērsties mājas dzīvei un palīdzēt radiņiem.

SVARI

Ja tu saņem svarīgu informāciju, tad pārbaudi divas, trīs vai pat četras reizes. Var gadīties kā tajā „kluso telefonu” spēlē, kad sākotnējie vārdi sagrozīti līdz nepazīšanai.

SKORPIONS

Mazliet nemierīgs prāts saistībā ar finansēm. Ja šobrīd nav skaidrs kas un kā notiks turpmāk - vai būs darbs, alga, subsīdijas vai dīkstāves atbalsts, tad labāk lūkoties pēc jauniem variantiem.

STRĒLNIEKS

Jau no paša rīta pasaki visiem, lai šodien tevi nekaitina. Garastāvoklis eksplozīvs, noskaņojums – asi kritisks. Ja varēsi darboties pats savā ritmā, daudz izdarīsi.

MEŽĀZIS

Labas sadarbības diena. Teju vai no pus vārda sapratīsies ar kolēģiem, darījumu partneriem un tuviniekiem. Iegūsi arī jaunas zināšanas, kas noderēs nākotnē.

ŪDENSVĪRS

Darbi uz priekšu virzīsies raiti, ja vien pats nebūsi apņēmies paveikt nepaveicamo. Arī par peļņu nebūs jāsūdzas. Pievakarē ar entuziasmu rosīsies mājas saimniecībā.

ZIVIS

Darba nedēļa vēl tikai pusē, bet šodien ne pavisam negribas strādāt. Garastāvoklis pavasarīgi vējains un sirdī romantiskas vēsmas. Kā teica mūsu senči: darbs nav zaķis...

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu