Laimē jauno Danas Gulbes grāmatu "Sakārto māju, sakārto prātu"! (1)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: BLUZMANIS / Mareks Studio Imagine

Izdota populārā zīmola Dana ar kasti radītājas un organizēšanas konsultantes Danas Gulbes jaunā grāmata "Sakārto māju, sakārto prātu" .

Grāmatā apkopoti autores padomi un pieredzes stāsti, kas soli pa solim izvedīs cauri dažādām telpām mājās, lai tur izveidotā kārtība būtu skaista, ērta un, pats galvenais, – paliekoša. 

Dana Gulbe ir cilvēks, kas kārtību mīl jau kopš bērnības. Aizraušanās, kas sākās bērna kopšanas atvaļinājuma laikā pašas mājās, kļuva par atpazīstamu platformu un vietu, kur ikviens var iedvesmoties un gūt zināšanas savas vides sakārtošanai. 

Zīmols Dana ar kasti šobrīd pulcē tūkstošiem sekotāju sociālajos tīklos, kā arī simtiem veiksmīgu online kursu absolventu. Dana vada lekcijas un konsultē cilvēkus individuāli viņu mājās, lai ikviens varētu dzīvot mierpilnā, sakārtotā vidē. 

"Ar šo grāmatu vēlos iedrošināt un parādīt, ka kārtība nenozīmē kaut ko nesasniedzamu un sterilu. Tas ir veids, kā iegūt vairāk prieka, miera un veselīgas kontroles sajūtas. Laikā, kad mums pieder vairāk lietu nekā jebkad iepriekš, ir vērtīgi zināt, ko ar tām darīt un kā panākt, ka mājas saimnieki esam mēs, nevis mantu kalni," skaidro grāmatas autore Dana Gulbe. 

Danai ir vīrs un bērns, viņa ir dzīvojusi gan pavisam mazā, gan lielā mājvietā, tāpēc ļoti labi saprot ar mājas sakārtošanu saistītos izaicinājumus. Dana ir palīdzējusi tikt pie kārtības gan tiem, kas dzīvo vieni, gan tiem, kam ir kupls bērnu pulks. Pabijusi gan lielās, gan mazās mājvietās, Dana apliecina, ka kārtība ir iespējama ikvienam. Turklāt

organizēšana vienmēr ir par unikālā un personiskā atklāšanu, nevis šabloniskām metodēm un gala rezultātu. 

Grāmatas autori iedvesmo Konmari metode, bet ne tikai. Viss piedāvātais un stāstītais ir balstīts pašas un klientu pieredzē. Dana turklāt ir sertificēts koučs un zina, cik liela nozīme ir iedot cilvēkam sajūtu - tu vari! Dzīve pēc mājas sakārtošanas ir bauda, un to ir pelnījis katrs! 

Grāmata šobrīd jau pieejama gan mājas lapā www.danaarkasti.lv, gan arī visās Latvijas grāmatnīcās.

Piedalies EGOISTE konkursā un laimē šo burvīgo grāmatiņu!

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu