Raidījums: Seguma atjaunošanas projektā Zaķusalā stabi var palikt ietves vidū

FOTO: Ekrānšāviņš

Rīgā, Zaķusalā, tiek veidota jaunā gājēju ietve, un gaismas stabi ir izvietoti tieši ietves vidū. Izrādās, ka šis ir tikai ietves seguma atjaunošanas projekts, un šajā gadījumā stabi var palikt tur, kur tie atrodas, ziņo LTV raidījums “4. studija”.

Rīgas domes Satiksmes departamenta pārstāve Lelde Rudzika skaidroja, ka “Salu tilta otrās kārtas ietvaros šajā konkrētajā posmā tiek atjaunots ielas segums, arī apgaismes stabi šajā objekta risinājumā saglabā savu iepriekš esošo vietu, tātad stabi netiek izvietoti no jauna un stabi netiek ielikti jaunās vietās”.

Tātad, ja ietve tiek atjaunota, tad stabi paliek tur, kur tie bija pirms tam, un tas nekas, ka ietves vidū,

bet, ja visu pārbūvētu, tad gan stabus varētu pārvietot.

25

“Kopumā šāda situācija nav varbūt labākais un veiksmīgākais risinājums, bet tas ir tas, ko var darīt šī projekta ietvaros,” skaidroja departamenta pārstāve.

Plašāk skaties raidījumā! 

Uz augšu
Back