Kā savam vīrietim pateikt, ka viņam ir jātop labākam gultā? (2)

Runā eksperte
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: shutterstock.com

Nesaskaņas un seksuālo ieradumu nesaderības ir viens no biežāk risinātajiem jautājumiem manā praksē. Mēs kā indivīdi maināmies dažādu dzīves notikumu iespaidā, tāpat mainās arī mūsu seksualitāte. Tā vietā, lai apvainotos un novērstos no partnera, aicinu interesēties, kā seksuālo dzīvi uzlabot!

Tādas sarunas reizēm nav vieglas, bet ir nepieciešamas, lai Jūs spētu būt patiesi tuvi seksā. Vīrieša uzdevums nav uzminēt, kā Tev sniegt baudu. Lai arī mēs kopumā varam zināt no iepriekšējas attiecību pieredzes un pieejamās informācijas plūsmas, kur atrodas sievietes klitors un kā to stimulēt, lai sieviete sasniegtu klitorālo, vaginālo vai G-zonas orgasmu, taču katrs organisms tomēr reaģē uz stimulāciju atšķirīgi, un šo atšķirīgo ir vērts noskaidrot. Mēģinot uzminēt, mēs varam traumēt viens otru gan emocionāli, gan fiziski.

Vispirms atbildi sev uz jautājumu, kas Tevī raisījis pārdomas, ka vīrietim jākļūst labākam seksā?

Kādas ir Tavas attiecības ar savu ķermeni? Vai proti pati sev sniegt baudu? Vai zini savas jutīgās, erogēnās zonas? Vai esi pašapmierinājusies un zini, kā sasniegt orgasmu, stimulējot klitoru?

Šie ir tikai daži no būtiskiem jautājumiem, uz ko atbildēt.

Lielākā kļūda ir tā, ka cilvēki, it īpaši sievietes, gaida no partnera orgasmu un apmierinājumu, taču pašas nepazīst savu ķermeni un nezina, ko gaidīt no partnera. Kā sagādāt sev patīkamas sajūtas.

Kvalitatīvu seksuālo attiecību priekšnoteikums ir labas attiecības ar savu ķermeni!

No sirds priecājos, ja esi no tām sievietēm, kas prot sagādāt sev svētlaimi!

Taču dāmas nereti sūdzas, ka nezina labākos veidus, kā darīt savas vēlmes un vajadzības zināmas partnerim.

Droši veidi, kā cieņpilni vienoties ar partneri par to, ko vēlies:

- Pirmkārt notici, ka Tavam partnerim nav nekā svarīgāka par tavu baudu! Ja tev ir pierādījumi, ka tā nav, tad ko tu dari šādās attiecībās?

- Sarunas par seksu vislabāk izdodas neitrālā teritorijā, ne gultā – pastaigas laikā, dodoties kaut kur ar auto, vakariņojot. Pielūko, lai abi esat labā noskaņojumā – atpūtušies, paēduši, izgulējušies. Saruna jāveido no Tavu sajūtu pozīcijas, ne norādot uz partnera nepilnībām. Ļoti svarīgi - pateikt, kāds būs jūsu abu ieguvums no ieteiktā piedāvājuma! Aicini viņu uz rīcību. Novērtē viņa atsaucību.

Foto: shutterstock.com

Piemērs; Dārgais, es gribētu, lai nākamreiz seksa laikā Tu manam klitoram maigi uzpūt savu elpu un pēc tam noskūpsti tur, lejā, jo man šķiet ļoti jutekliskas tavas lūpas un tās man varētu sagādāt patīkamas sajūtas. Vai Tu varētu to izdarīt priekš manis?

Šajā teikumā ir izteikts kompliments vīrietim un nosaukta tava vajadzība.

Vīriešiem patīk sievietes iniciatīva un seksīgi piedāvājumi! Notici tam! Uzdrošinies pamēģināt!

Pēc tam, kad viņš ir piekritis, atceries novērtēt viņa atsaucību, apskaujot vai noskūpstot vīrieti. Ja tomēr baidies un neesi pārliecināta par sevi, izmēģini ieplānoto taktiku ar kādu citu cilvēku. Darbā ar klientiem mēs izmēģinām dažādas komunikācijas tehnikas, kas uzlabo partneru attiecības ilgtermiņā.

- Parādi viņam uz sevis, kādi pieskārieni tev sagādā baudu. Partneru komunikācija nav tikai vārdi, patiesībā lielākā daļa komunikācijas ir mūsu ķermeņa valoda – žesti, kustības un tikai līdz 10% vārdu. Vīrietis ar sajūsmu vēros, kā tu sev pieskaries un viņš gribēs atkārtot to, ko redzējis.

- Parādi uz viņa ķermeņa, kas tev patīk. Uzņemies iniciatīvu un piedāvā spēli - tuvības laikā skūpsti, glāsti pieskaries tām viņa ķermeņa zonām, kas uzbudina Tevi. Iečuksti viņam ausī, cik ļoti Tevi uzbudina šādi pieskārieni. Tieši šādi veikti. Pēc tam apmanieties. Šāda rotaļa ir lieliska priekšspēle un Jūsu iespēja labāk iepazīt viens otru, atklāt ko jaunu.

Foto: shutterstock.com

Ko nedarīt?

Mājieni – vīrieši nesaprot mājienus. Runā tiešu valodu par to, kas tev patīk un vajadzīgs. Ja Tu vēlies, lai viņš Tev sniedz kunilingu, tad tā arī to nosauc nevis tēlaini sauc to mistiskos apzīmējumos.

Neesi atturīga un vēsa – vīriešiem patīk par sevi pārliecinātas, taču draudzīgas, ieinteresētas un sirsnīgas sievietes.

Nemīli viņu par daudz – vīrieši bēg no sievietēm, kas pilnībā ziedojas vīrietim, fokusējas tikai uz vīrieša baudu un liek viņu uz pjedestāla dieva vietā. Esi sev prioritāte, kā arī mīli neperfekto vīrietī.

Neapvainojies, ja viņš nesniedza Tev to, ko vēlējies – vīrietis, visticamāk, nezināja, kā tev sagādāt baudu, nevis negribēja. Šādi brīži ir lieliska iespēja uzlabot attiecības!

Nenoniecini viņa vīrišķību, tāda attieksme degradē jūsu tuvību.

Nekad nesaki – Tu neproti mani apmierināt! Labāk saki – mīļais, vai es drīkstu Tev ko ieteikt? Mīļais, vai drīkstu parādīt, kā man patiktu?

Nesalīdzini esošo partneri ar iepriekšējām attiecībām. Ne pie kādiem apstākļiem nestāsti savam partnerim par lielisko seksu, kāds tev bijis ar iepriekšējo partneri. Esi šeit un tagad - šajās attiecībās! Ieguldi savu libido enerģiju izvēlētajā partnerī, ne pagātnē.

Nespēlē manipulatīvas spēles! Manipulācijas biedē vīriešus un liks bēgt no tevis.

Nost ar drāmu – šādus izgājienus vīrieši nesaprot – runā tiešu, cieņpilnu valodu. Saki, kas tevi apbēdina, sadusmo, aizvaino, ņemot vērā augstākminētos ieteikumus. Lidojoši trauki neatrisinās Jūsu nesaskaņas.

Lai drosme pieņemt, ka attiecībās nav nekā pašsaprotama un lai interese būt seksuāli piepildītās sajūtās!

Uzdod arī sev interesējošo jautājumu Ievai, rakstot uz: ie.simane@gmail.com

Ja šķiet, ka esi iestrēgusi un varētu noderēt palīdzība no malas, piesakies uz konsultāciju pie seksualitātes un attiecību konsultantes Ievas Sīmanes.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu