Mātes dienas horoskops

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: shutterstock.com

Uzzini, ko sola zvaigznes!

Izklaidei un iedvesmai

AUNS

Mazliet velk uz kašķi... Bet īsti nav par ko. Enerģiju vislabāk likt lietā mājas darbos vai sportiskās aktivitātēs. Lai putekļu vācējs robotiņš dūc, lai sporta pulkstenis skaita soļus, un jau visai drīz tu uz dzīvi skatīsies ar optimismu.

VĒRSIS

Kaut arī Vērsītim bieži vien patīk laiskas brīvdienas, šoreiz gribēsi izkustēties. Izskriet vai ar divriteni izbraukt kādu līkumiņu, pavingrot brīvā dabā. Enerģijas lādiņš nākamajai nedēļai.

DVĪŅI

Jāpiezvana draugiem, jāpapļāpā. Varbūt ar kādu jānorunā distancēta tikšanās kādā jaunatvērtajā vasaras kafejnīcā. Ļoti svarīga informācijas apmaiņa un cilvēciski kontakti.

VĒZIS

Satiecies ar radiņiem – apciemo vai ielūdz pusdienās, ievērojot spēkā esošos ierobežojumus. Īpašu prieku sagādātu pikniks svaigā gaisā ar gardu grilētu maltīti.

LAUVA

Dienu steigā sakrājušies dažādi jautājumi, kas izrunājami ģimenes lokā. Svarīgi uzklausīt un pieņemt atšķirīgus viedokļus. Garastāvokļa uzlabošanai sarīko zoomā draugu tusiņu.

JAUNAVA

Lieliska diena, lai būtu kopā ar mīļoto cilvēku, izdomātu ko aizraujošu un izbaudītu divvientulību. Brīvajiem ļaudīm sirdī var iekrist kāda dzirkstelīte.

SVARI

Būsi noskaņots kaut ko mainīt mājas iekārtojumā – pielikt citus aizkarus, uzklāt jaunus pārklājus, varbūt pat pārbīdīt mēbeles. Pārmaiņas ikdienai piešķirs jaunas krāsas.

SKORPIONS

Attiecības un ģimenes tēma šodien būs pirmajā vietā. Vajag ar savējiem kaut kur aizbraukt, izdomāt ko aizraujošu. Brīvajiem ļaudīm sirds atvērta mīlestībai.

STRĒLNIEKS

Vajag tā mierīgi. Lēnītēm, pamazītēm. Izbaudi slinko rītu, parosies mājās, izmēģini kādu jaunu kulinārijas recepti. Lai diena plūst. Jaunā nedēļa nāks ar trauksmainiem darbiem.

MEŽĀZIS

Praktiskais Mežāzis gandrīz vienmēr ir noskaņots kaut ko darīt. Taču šodienai vairāk piestāv vaļošanās, dzīves un mākslas baudīšana. Pagatavo ko gardu, ierušinies dīvānā un noskaties labu filmu vai koncertu.

ŪDENSVĪRS

Mājas darbi pirmajā vietā. Kaut kas jāsakārto, kaut kas jāsalabo. Darbojoties ar tehniku, ievēro drošības instrukcijas. Vakarā izej pastaigā pa pilsētu, kura vēl neguļ.

ZIVIS

Mazliet gražīgs garastāvoklis, kas vispirms var izpausties attiecībās mīļoto cilvēku. Nesēdi mājās kā rūgumpods, bet dodies pastaigā, apskati,, kas notiek jaunatvērtajās vasaras kafejnīcās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu