Elīna Fīrmane: mana misija ir savām meitām dot veselīgu pašapziņu

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Elīna Fīrmane
Elīna Fīrmane Foto: Publicitātes foto

"Pats primārais un galvenais, par ko es domāju ir tas, lai manas meitas jūt manu atbalstu un saņem cilvēcīgu vēlmi pēc atzinības. Proti, es tevi redzu, es tevi dzirdu, tu esi laba kāda tu esi! Nodot šos vēstījumus, jo tas, manuprāt, ir tas, kas veido veselīgu pašapziņu. Un tas sievietei ir ļoti būtiski," par savu meitu audzināšanu raidījumā "Māmiņu Klubs" runā TV personība Elīna Fīrmane. 

Elīna ir divu meitu mamma un viņa apgalvo, ka pirmā meitiņa viņai iemācījusi spēku un drosmi, bet otrā - paļāvību un pieņemšanu. Sevi raksturo kā intuitīvu mammu. Elīnai ir svarīgi meitām ar piemēru rādīt iejūtību pret sevi un mīļotajiem.

"Nevis šo apliecinājumu gūt kaut kur no citiem, bet būt jau ar veselīgu pašapziņu, to dodot. Un man liekas, ka tas ir pats būtiskākais. Nevis teikt, cik tu skaista un citas kādas lišķīgas lietas, bet,

lai vēstījums ir - tu esi gana laba kāda tu esi. Tu esi laba un tu vienmēr būsi drošībā - es par tevi rūpēšos!" par svarīgākajām lietām meitu audzināšanā runā TV personība Elīna Fīrmane. 

"Man ir ļoti paveicies. Mana vecākā meita Karolīna, kurai ir seši gadi, ir tik ļoti jūtīga. Viņai ir jau psihologa talants un viņa ir mana skolotāja. Viņa māk man un manam vīram rādīt kā atrisināt lietas.

Ja mums sanāk kašķis, viņa pienāk vai nu pie manis vai pie vīra un saka, man šķiet, mums vajadzētu atvainoties un samīļoties. Viņa pasaka tieši to, ko es vēlētos dzirdēt tajā brīdī no tā mana vīra. Viņa trāpa desmitniekā un, jā, mēs viņā ieklausāmies.

Un tas ir savukārt tāpēc, ka mēs viņu redzam un dzirdam! Mēs atbalstam katru viņas domu..." par savu meitu stāsta Elīna.

Ģimeņu iecienītais raidījums “Māmiņu Klubs” kanālā STV Pirmā! svētdien, 9.maijā plkst. 9:20 uz sarunu aicinājis šarmanto kanāla 360TV raidījuma “Pasaki to skaļi” vadītāju Elīnu Fīrmani. Elīna ir divu meitu mamma un viņa apgalvo, ka pirmā meitiņa viņai iemācījusi spēku un drosmi, bet otrā - paļāvību un pieņemšanu. Sevi raksturo kā intuitīvu mammu. Elīnai ir svarīgi meitām ar piemēru rādīt iejūtību pret sevi un mīļotajiem. Vēl raidījums šķetinās māšu un meitu attiecības; rādīs padomus kustīgo mazuļu attīstībai un skaidros, kāpēc bērniem svarīgi dzert pienu! 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu