Trešdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops trešdienai, 12. maijs.

Izklaidei un iedvesmai

AUNS

Svarīga finanšu tēma. Esi modrs, jo var rasties iespējas palielināt ienākumus. Varbūt jārunā ar priekšniecību par algas pielikumu, bet varbūt jāiesaistās jaunos projektos vai jādomā par savu biznesu.

VĒRSIS

Būsi uzmanības centrā un kolēģi vai biznesa partneri atzīs tavu autoritāti. Interesantas idejas, mūsdienīga pieeja dažādu jautājumu risināšanā, kā arī iespējas palielināt ienākumus.

DVĪŅI

Diena ar divējādām noskaņām. No vienas puses gribētos aizvērt aiz sevis durvis, lai visi liek mieru. No otras – darbā liela rosība, komunikācija, kontaktu veidošana, jaunas iespējas.

VĒZIS

Veiksmīga sadarbība un panākumi atkarīgi no tā, cik operatīvi spēsi komunicēt, sazvanīties, pieslēgties tiešsaistes sarunām. Pēc spraigas darba dienas izbaudīsi mierīgu vakaru mājās.

LAUVA

Darbā būsi pirmajās rindās un tavi ieteikumi palīdzēs kolēģiem raitāk tikt galā ar pienākumiem. Visu cieņu! Laba diena, lai nāktu klajā ar idejām un priekšlikumiem par tehnoloģiju izmantošanu.

JAUNAVA

Ļoti, ļoti daudz darāmā. Ja slēdzami līgumi vai kārtojami juridiskie jautājumi, tad esi precīzs un labāk konsultējies ar speciālistiem. Noderēs seni kontakti un draudzīgas pazīšanās.

SVARI

Enerģijas pilna un veiksmīga diena, lai realizētu profesionālos plānus. Taču jāpiedomā pie tā, kas notiek privātajā dzīvē. Ja kaut kas sakrājies uz sirds, tad vislabākais – tieša un atklāta saruna.

SKORPIONS

Kurš gan var pamācīt un „regulēt” Skorpionu? Tu pats zini visu labāk, taču šoreiz tā nevarēs. Lai darbā vai biznesā gūtu panākumus, ir jāmācās sadarboties un respektēt citu viedokļus.

STRĒLNIEKS

Dzīve un tehnoloģijas lieliem, platiem soļiem dodas uz priekšu. Pēkšņi var atklāties, ka pietrūkst kādu zināšanu. Internetā ir daudz noderīgu apmācību. Meklē, kas vajadzīgs. Un atradīsi.

MEŽĀZIS

Lietišķajā jomā būsi autoritāte un kolēģi taujās padomu. Veiksme darījumos, taču ik pa laikam pieķersi sevi pie domas, ka gribas ko aizraujoši skaistu priekš sirds un dvēseles. Mīlestību un romantiku.

ŪDENSVĪRS

Ar darbus viss kārtībā. Daudz jādara un daudz izdarīsi. Būs radošas idejas, kas var nest peļņu nākotnē. Kad kārtīgi pastrādāts, ir jāatpūšas. Sirsnība, atbalsts un mīlestība no savējiem.

ZIVIS

Ja tev ir jauna ideja, tad droši meklē atbalstītājus. Kāds atcerēsies senus draugus vai biznesa partnerus, un viņi palīdzēs paveikt iecerēto. Svarīga informācijas apmaiņa.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu