Ārlietu ministrija stingri iesaka nedoties uz Jeruzalemi (6)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: MOHAMMED ABED / AFP)

Ņemot vērā saspringto politisko situāciju, notiekošos palestīniešu nemierus un Izraēlas armijas sākto kaujas operāciju "Šomer Ha-Homot", Ārlietu ministrija (ĀM) stingri iesaka ceļotājiem nedoties uz Jeruzalemi, Gazas sektoru, tostarp 40 kilometru rādiusā ap to, Palestīnas Pašpārvaldes teritorijām un citiem "karstajiem" punktiem, norādīts ĀM tīmekļvietnē.

Ikvienu Latvijas valstspiederīgo, kurš atrodas Jeruzalemē un citos "karstajos punktos", ĀM stingri aicina ievērot piesardzību, izvairīties no demonstrācijām un vietām, kurās pulcējas liels cilvēku skaits un kurās iespējamas masu nekārtības. Tāpat ĀM aicina ceļotājus atrasties vietā, no kuras ātri sasniedzamas bumbu patversmes.

Vienlaikus ĀM aicina ceļotājus ievērot īpašu piesardzību, izmantojot sabiedrisko transportu, vai izvairīties no tā izmantošanas. Vilcieni darbojas ierobežoti un "karstajos punktos" nepietur. Tāpat ĀM iesaka ceļotājiem neapmeklēt Izraēlas pierobežas reģionus ar Libānu un Sīriju.

ĀM uzsvēra, ka, atrodoties Izraēlā, ceļotāji tiek aicināti uzmanīgi sekot vietējo varas iestāžu norādēm un aktuālajai informācijai plašsaziņas līdzekļos. Tāpat ĀM lūdz stingri ievērot Izraēlas Civilās aizsardzības frontes ierobežojumus.

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu