Laimē grāmatiņu "Baudu spēles" ar autores autogrāfu!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Ieva Sīmane
Ieva Sīmane Foto: Jānis Škapars/TVNET

Piedzīvot sevi kā seksuālu cilvēku ir liela brīvība! Nākusi klajā Ievas Sīmanes jaunā grāmata Baudu spēles – par spēlēm, ko spēlējam paši ar sevi un apkārtējiem.

Man dzīvē kritusi samērā neparasta loze - raugos uz pasaulē notiekošo caur seksuālo prizmu. Cilvēkiem lielākā aizraušanās var būt kulinārija, māksla, literatūra, sports, makšķerēšana, tehnoloģijas u.c. Ļaušanās šīm dāvanām, talantiem palīdz būt radošiem, priecīgiem, dzīviem. Man reizēm tas ir arī grūti, jo seksualitāte nav ērta tēma, par ko būtu pierasts runāt brīvi un bez aizspriedumiem. Taču dzīves baudīšanai vajag plašumu!

Ir pienācis laikmets, kad cilvēkiem ir jāizšķiļas no savām kūniņām kā skaistiem taureņiem un, atmetot vēsturiskos aizspriedumus, kā arī atsaukšanos uz dzīves laikā iegūtajām traumām, jāuzņemas atbildība par savas dzīves baudīšanu tās visplašākajā kontekstā!

Dzīvi baudīt spējam, ja zinām, kā, un ļaujamies. Vēl mums visiem ir daudz apgūstama seksuālās izaugsmes un sevis pieņemšanas ietvarā. Ir ļoti interesanti šo dzīves jomu pētīt.

Man neprātīgi gribas, lai cilvēki ir laimīgi!

Dzīves laikā mijiedarbojoties ar dažādiem cilvēkiem un personiskām pieredzēm, esmu nonākusi pie atziņas, ka nedrīkstam ignorēt savu personīgo ceļu, to ceļu, ko mums augstāks spēks ir paredzējis. Pretojoties likteņa dāvātajam plānam, nokļūstam slimību un ciešanu tīklos, un no tādiem stāvokļiem atdzimšana ir daudz sarežģītāka. Grāmata "Baudu spēles" aicina ļauties dzīvei, kas reizēm nozīmē arī ļaušanos nezināmajam!

Uzskatu, ka cilvēkam ir svarīgi apzināties savu lielāko dzīves aizraušanos, lai piedzīvotu emocionālo, fizisko un garīgo brīvību! Savas seksualitātes apzināšanās jeb, vienkārši sakot, sapratne, kas patīk ne vien seksā, bet dzīvē kopumā, ir milzīgs lēciens dzīves baudīšanas virzienā!

Ievas Sīmanes otrā grāmata "Baudu spēles"

“Būt par sevi nemaz nav tik vienkārši, taču ir vērts pacensties!” - tāds ir grāmatas galvenās varones Sallijas aicinājums.

Populārās autores un seksa terapeites otrā grāmata ir ne tikai par baudu spēlēm, bet par spēlēm kopumā – par tām, ko spēlējam paši ar sevi un citiem. Kura tad ir īstā Sallija? Vai savvaļas un nepieradinātā kaķene, kura tīksminās par un ar sevi? Vai varbūt atbildīgā perfekcioniste? Vai tā, kura alkst būt pieradināta, lolota un piederīga kādam? Viņam. “Baudu spēles” atklāj, cik dažādi esības aspekti mājo ikkatrā no mums. Jau īsā laikā grāmata iekarojusi daudzu lasītāju simpātijas, un Sallija kļuvusi par drošu un pieņemošu sabiedroto sevis labākai iepazīšanai! Šī ir jau otrā Ievas grāmata pēdējo divu gadu laikā.

Ieva Sīmane pazīstama soctīklos kā Par baudām. Ieva Sīmane. Popularitāti iemantojusi ar savām atklātajām un tiešajām sarunām sociālajos tīklos Facebook un instagram par seksualitāti visplašākajā kontekstā. Īpaši iecienītas kļuvušas Instagram live sarunas ceturtdienu vakaros viņas IG profilā @par_baudam, kur Ieva katru reizi pieaicina kādu ekspertu uz pārsteidzošiem dialogiem par seksualitāti un dažādām dzīves baudām.

Ieva dalās arī ar praktiskiem ieteikumiem seksuālās un attiecību dzīves pilnveidošanai un konsultē cilvēkus individuālās koučinga sesijās par klientiem aktuāliem izaicinājumiem vai interesēm seksuālo attiecību uzlabošanai.

Foto: Publicitātes foto

Vēlies grāmatiņu? Piedalies konkursā TE!

#KONKURSS fantastiska iespēja 3 laimīgajiem savā īpašumā iegūt Ievas Sīmanes, seksa un attiecību speciālistes, grāmatu "BAUDU SPĒLES" - par spēlēm, ko spēlējam paši ar sevi un apkārtējiem.

Grāmatas aprakstu atradīsi te.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu