Brīvdienu ceļvedis: kur palikt Kurzemē (2)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X

Vasara iesākusies straujiem soļiem. Pēc garās, nogurdinošās ziemas mēs visi alkstam izrauties no ikdienas rūpēm un atjaunot spēkus pie dabas krūts. Lūk, dažas Latvijas neatkārtojamās dabas ieskautas naktsmītnes, kur izbaudīt mieru un klusumu Kurzemē.

Vārves pirtiņa

Vārve

Pirtiņa atrodas Ventspils novadā, Vārvē, kas ir bagāta ar kultūrvēsturisko mantojumu – netālu atrodas Vārves muiža un simtgadīgu koku parks. Namiņu ieskauj putnu čalas, dižkoki un saules apdpīdētas dabas takas, un tas atrodas blakus strautiņam, kas ietek Ventas upē. Atpūtniekiem tiek piedāvāta pirtiņa, karsta vai auksta ūdens kubls, namiņš nakšņošanai un nebeidzami daudz skaisto dabas skatu!

BB camping

Liepāja

”BB camping”, kas atrodas mežaparka teritorijā ”Beberliņi” – Karostā, Liepājā, ir piemērota vieta aktīvākas atpūtas tīkotājiem. Karostas šarms, priežu svaigais gaiss un lieliskais skats uz Beberliņu baltās smilts kāpu priecē atpūtniekus jebkurā gadalaikā.

Blakus kempingam atrodas veikbordistu paradīze - aktīvās atpūtas parks ”BB wakepark”. Pieejama arī pirts un kubls relaksācijai. Atpūtas vieta piedāvā iespēju pārnakšņot bungalo mājiņās, telšu vietās, kā arī treileru vietās.

Ezermala 

Valdemārpils

Kempings “Ezermala” piedāvā atpūsties skaistā vietā pie Sasmakas ezera, Valdemārpilī, Talsu novadā. Kempingā ir pieejamas 12 gultas vietas (četrās mājiņās), 10 telts vietas un 4 kemperu vietas, tāpat arī pirts, baļļa, grils, pludmale, ugunskura vieta, bērnu laukums un volejbola laukumu.

Netālu no kempinga atrodas tādi apskates objekti kā Elku liepa, Laumas dabas parks, Sasmakas muiža, Lūrmaņu klintis, Bīlavu velna laiva un Ārlavas bānītis.

Green Valley 

Žocene

Vieta, kur aizbēgt no pilsētas burzmas un ikdienas steigas. Brīvdienu mājas "Green Valley" atrodas Žocenē - skaista meža ielokā pie Rojas upes, un tikai desmit minūšu pastaigas attālumā no jūras.

Brīvdienu mājās ir virtuve ar tējkannu un ēdamzonu, viesistaba ar dīvānu un privāta vannas istaba ar bezmaksas higiēnas piederumiem un dušu. Brīvdienu māju ērtību klāstā ietilpst terase ar skatu uz dārzu, bērnu rotaļu laukums un dārzs ar grilu. Naktsmītnes tuvumā var doties pārgājienos un makšķerēt.

Laukbaloži 

Jūrkalne

Laukbaloži atrodas 400 metru attālumā no skaistā Jūrkalnes stāvākrasta, kur izbaudīt vientuļu un mežonīgu pludmali. 

Namiņi ir pielāgoti ērtai dzīvošanai četriem pieaugušajiem vai ģimenei ar diviem bērniem. Katrā no namiņiem ir iebūvēta virtuve ar visu nepieciešašmo gatavosanai, duša, labierīcības un terase ar grilu. Turklāt viesiem ir iespēja izmēģināt futbolgolfu – spēli brīvā dabā, kas apvieno golfa un futbola elementus.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu