Ir trešā acs? Zodiaka pārstāvji, kas varētu paredzēt nākotni... (1)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Shutterstock

Ikvienam ir savi unikālie talanti un spējas. Astrologi ir pārliecināti, ka ir četru Zodiaka zīmju pārstāvji, kas ar apbrīnojamu precizitāti spēj sajust tuvojošās pārmaiņas dažādās dzīves sfērās, vēsta portāls "Postimees".

Jaunava

Reti kurš astroloģijas interesents nebūs pamanījis to, ka Jaunavas zīmē dzimušajiem piemīt zināms viedums un spēja paredzēt notikumu gaitu - tas dažos gadījumos ir izskaidrojams ar dzīves pieredzi, citos - ar attīstītu intuīciju.

Jau no bērnības zem šī zvaigznāja dzimušo mīļākā frāze ir "es taču jau teicu", kas bieži vien tracina līdzcilvēkus. Talants jūtīgi uztvert Visuma sūtītos signālus un analītiski tos "iztulkot", lai pieņemtu pareizos lēmumus, ir viens no iemesliem, kādēļ šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem bieži vien viss dzīvē iet no rokas.

Skorpions

Skorpiona zīmes pārstāvji ir apveltīti ar gandrīz vai mistiska līmeņa intuīciju - viņi jūt dažādas nelaimes ilgu laiku pirms tam ir jebkāds racionāls pamats. Šī iemesla dēļ šo cilvēku tuvinieki nereti ieklausās Skorpiona zīmē dzimušo priekšnojautās un spēj izbēgt no dažādām nepatikšanām.

Tas gan nenozīmē, ka šie cilvēki spēj paredzēt tikai slikto - viņi ļoti precīzi spēj noteikt, kad cilvēku dzīvēs iestājas "baltās strīpas" un īpaši precīzi noteikt, kad cilvēku dzīvēs ienāk mīlestība.

Mežāzis

Šo Zodiaka pārstāvju talantam paredzēt notikumu gaitu ir mazs sakars ar maģiju vai misticismu - šie cilvēki ir ļoti vērīgi un apveltīti ar patiesi analītisku prātu, kas viņiem ļauj veidot bagātīgu dzīves pieredzi. Mežāži ir vieni no retajiem cilvēkiem uz pasaules, kas spēj mācīties ne tikai no savām, bet arī citu kļūdām.

Šī spēja pragmatiskajiem Mežāžiem ļauj precīzi prognozēt dažādas dzīves norises - viņi bieži spēj cilvēkiem ieteikt pareizo virzienu, kurā virzīties savā dzīvē, šādi iemantojot līdzcilvēku cieņu un atzinību.

Ūdensvīrs

Šie gaisa stihijas pārstāvji visu dzīvi turpina mācīties un izzināt pasauli, tādēļ viņi spēj pamanīt dažādas zīmes un priekšvēstnešus, kas vairumam paliek apslēpti. Astrologi ir pārliecināti, ka Ūdensvīriem piemīt vēl kāda īpaša spēja - viņi labi jūt apkārtējo dotības un talantus, tādēļ bieži vien līdzcilvēkiem var ieteikt labāko rīcības plānu dzīvei.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu