Brīvdienu ceļvedis: kur palikt Vidzemē (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X

Vasara tuvojas straujiem soļiem. Pēc garās, nogurdinošās ziemas mēs visi alkstam izrauties no ikdienas rūpēm un atjaunot spēkus pie dabas krūts. Lūk, dažas Latvijas neatkārtojamās dabas ieskautas naktsmītnes, kur izbaudīt mieru un klusumu Vidzemē.

Senču sils 

Baltezers

“Senču sils” atrodas gleznainajā Baltezera krastā, kuru ieskauj priežu meži. Plašajā un labiekārtotajā teritorijā var baudīt ne tikai ģimenes klātbūtni, bet arī svaigu gaisu, krāšņus apstādījumus, agri no rīta vērot saullēktu, meža dzīvniekus šķērsojam teritoriju, saulrietā kopā ar bērniem ķert zivis, baudīt saules pieskārienus pludmalē vai rudenī lasīt krāsainās lapas un kastaņus. Teritorijā atrodas deviņas mājas, kuras iespējams noīrēt kā īstermiņā, tā ilgtermiņā. Mājas ir pielāgotas drošai un ērtai ģimenes dzīvei. Teritorijā ir pieejamas arī papildu izklaides un atpūtas iespējas - āra tenisa korti, bērnu laukumiņš, pludmale, baseins un SPA zona ar turku un krievu pirtīm, solārijs, džakuzi, biljarda zāle, āra kamīns un atpūtas zona. 

Citi krasti

Krustiņi

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Citi Krasti Eco SPA Residence (@citikrasti)

Kempings "Citi krasti" atrodas Krustiņos, tieši pie Gaujas krasta. Kempinga viesiem ir pieejamas labsajūtas iespējas, tostarp atsevišķs SPA komplekss ar privātu smilšu pludmali, liela sauna ar panorāmas skatu, Japānas stila vanna, kontrastduša, krievu pirts un aukstā vanna. Tāpat visos namiņos viesu rīcībā ir privātā sauna un terase ar kublu. 

Ziedlejas

Krimulda

Kā norāda paši "Ziedleju" saimnieki, tā ir vieta, kur iemantot spēku, iedvesmot sevi un dalīties tajā ar tuvajiem. "Ziedleju" stikla namiņi atrodas gleznainajā Krimuldas novadā. Atpūtas komplekss piedāvā pirts rituālus un pasākumus laikmetīgā dizainā veidotajā "Stikla pirtī" un pirmatnības apdvestajā "Sirmās egles dūmu pirtī".

EGLĪŠsēt’

Limbaži

Vieta cilvēkiem, kuri novērtē dabas daudzveidību, mieru un aktīvu atpūtu dabā. Vasaras atpūtas māja "EGLĪŠsēt" atrodas Jumpravmuižas ezeru virknē, Auziņu ezera krastā. Piemērota pāriem vai nelielām ģimenēm.

Two Black Cabins

Pabaži

"Two Black Cabins" atrodas desmit minūšu brauciena attālumā no jūras un desmit minūšu gājiena attālumā no Pabažu ezera. Uz terases var baudīt putnu dziesmas un burvīgu skatu uz mežu. Blakus mājiņai tek arī neliela upīte. Vienā mājā var izmitināt līdz trīs viesiem, turklāt atpūtas vieta ir draudzīga arī četrkājainajiem draugiem. 

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu