Piektdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops piektdienai, 4. jūnijam.

Izklaidei un iedvesmai

Sadarbībā ar „AstroStars”

AUNS

Vēlme pēc pārmaiņām dzīvē. Vispirms vajadzētu sākt ar sevi. Šis ir piemērots laiks, lai iegūtu jaunas zināšanas un paplašinātu redzesloku. Garastāvoklis uz pozitīvas nots.

VĒRSIS

Sekmīga diena kontaktu veidošanai un prezentācijām. Ja plānota tiešsaistes sanāksme, tad iepriekš pārbaudi pieslēgumu, lai nerodas tehniskas ķibeles.

DVĪŅI

Labas iespējas parādīt profesionālo varēšanu. Papildini zināšanas un mācies. Taču neaizmirsti gādāt arī par saskaņu ģimenē. Svarīgi citam citu atbalstīt.

VĒZIS

Pienācis laiks papildināt un uzlabot profesionālās iemaņas. Reģistrējies kādā noderīgā tiešsaistes seminārā. Pēc tam varēsi zināšanās dalīties ar kolēģiem.

LAUVA

Citi jau dzīvo brīvdienu noskaņās, bet tev vesela gūzma darbu. Enerģija mutuļos, un tu gan iedvesmosi, gan mazliet patramdīsi kolēģus. Esi korekts, lai neviens neņem ļaunā.

JAUNAVA

Darbā jāstrādā precīzi, lai neieviešas kļūmes. Pienākumi būs atbildīgi, un kaut kas var mazliet bremzēties. Bruņojieties ar pacietību.

SVARI

Vēlams veselīgs dzīvesveids, pareizs ēšanas režīms un vitamīni! Darba pilnas rokas, bet straujajā dienas ritmā neaizmirsti arī par sevi. Darbā izcelsies ar radošām idejām.

SKORPIONS

Būsi noskaņots lietišķi un nopietni. Prāts darbosies asi, un tu ar racionālu pieeju spēsi atrisināt vissarežģītākās situācijas. Esi gatavs ātri reaģēt un pieņemt izšķirošus lēmumus.

STRĒLNIEKS

Svarīgo informāciju pārbaudi, iespējams, nemaz nav tā, kā izskatās. Zināmā mērā tas attiecas arī uz sirdslietām – ja kas sakrājies uz sirds, vajag izrunājieties ar mīļoto.

MEŽĀZIS

Ar naudu rīkojies uzmanīgi, jo peļņas un zaudējumu iespējas iet cieši līdzās. Pirms pieņemt lēmumus, paļaujies ne tikai uz prāta apsvērumiem, bet uzticies arī iekšējām sajūtām.

ŪDENSVĪRS

Prātā var nākt labas idejas attiecībā uz peļņu, taču viss rūpīgi jāpārdomā un jāizrēķina. Tāpat arī savlaicīgi jāveic ikdienas maksājumi un jātur kārtībā nodokļu lietas.

ZIVIS

Tavs padoms noderēs pašam un citiem, tikai nevajag pārāk uztiept savu patiesību. Esi tolerants pret citu cilvēku uzskatiem. Interesantas idejas par peļņu var piespēlēt mājinieki.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu