Piektdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops piektdienai, 11. jūnijam.

Izklaidei un iedvesmai

Sadarbībā ar „AstroStars”

AUNS

Ienākumi no paša paveiktā. Var rasties labas iespējas nopelnīt, tikai nedrīkst riskēt. Būsi noskaņots aktīvi rīkoties, lai realizētu savus projektus.

VĒRSIS

Mazliet konservatīvais un apdomīgais Vērsis izkāps no savas komforta zonas un nāks klajā ar novatoriskām idejām. Jauna informācija un noderīgi lietišķie kontakti.

DVĪŅI

Piesakies tiešsaistes kursos, ieklausies vecāko kolēģu pieredzē un meklē noderīgu informāciju grāmatās vai internetā. Pieņemot lēmumus, vadies ne tikai no prāta apsvērumiem, bet ieklausies arī intuīcijā.

VĒZIS

Darbā vai biznesā interesantas idejas, ar kurām pārsteigsi kolēģus vai sadarbības partnerus. Pozitīva attieksme un optimisms, lai arī kādi šķēršļi ceļā rastos.

LAUVA

Darbā iespējamas negaidītas pārmaiņas un stresa situācijas. Neiesaisties strīdos. Vakarā pievērsies mīļotajam hobijam un dari to, kas vairo optimismu.

JAUNAVA

Kaut arī bieži vien esi kritiski noskaņots un šī diena nebūs izņēmums, līdzcilvēki uzklausīs un ņems vērā tavus ieteikumus. Ja kāds apvainojas – tā viņa darīšana.

SVARI

Darba pilnas rokas! Tavas aktivitātes tiks pamanītas un, iespējams, saņemsi kādu izdevīgu sadarbības piedāvājumu. Vēlams veselīgs dzīvesveids, pareizs ēšanas režīms.

SKORPIONS

Ir vērts mēģināt pakāpties pa karjeras kāpnēm vai veidot un nostiprināt savu biznesu. Paļaujies uz pieredzi un ieklausies iekšējās sajūtās.

STRĒLNIEKS

Piemērots brīdis, lai paplašinātu redzesloku un iegūtu jaunas zināšanas. Iespējams, ir vērts apsvērt arī nopietnākas skološanās iespējas ne tikai klausīties īsos online kursus.

MEŽĀZIS

Ienākumi atkarīgi no zināšanām un pieredzes. Kārtojot darīšanas iestādēs, rūpīgi sagatavojies un pievērs uzmanību dokumentiem. Visi līgumi rūpīgi jāizlasa un jāpārbauda.

ŪDENSVĪRS

Būsi pienākumos līdz matu galiņiem. Dažādas idejas, vēlmes un spēks rīkoties enerģiski un mērķtiecīgi. Ja esošā darbavieta tevi neapmierina, tad lūkojies pēc jaunām iespējām.

ZIVIS

Interese par dažādām dzīves tēmām. Meklē informāciju, lasi un ieklausies citu pieredzē. Viss, ko uzzināsi, nākotnē lieti noderēs. Intuīcija pateiks priekšā atbildes uz svarīgiem jautājumiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu