IKEA aicina nodot savu mājvietu dizaineru rokās un piedalīties interjera pārvērtību raidījumā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

IKEA meklē Latvijas iedzīvotājus, kuri būtu gatavi nodot savu mājvietu interjera dizaineru rokās un piedalīties TV3 raidījuma "Manas mājas ar IKEA" 5. sezonā. Pārvērtības piedzīvos septiņas dažādas telpas, un skatītājus gaida ne viens vien pārsteigums, kas atšķirs šo sezonu no iepriekšējām! Šajā sezonā interjera dizaineri pievērsīsies saimnieku personībai, radot tai atbilstošu iekārtojumu, informēja IKEA pārstāve Renata Dante.

"Iedvesma ir ļoti būtiska, lai piešķirtu dzīvei krāsas un atgūtu prieku. Īpaši liela nozīme tam ir pēc nomācošā pandēmijas laika, kad pēkšņi attapāmies, ka pavadām lielāko daļu laika četrās sienās. Kāpēc lai mājas - vieta, kur sākam jaunu dienu un atgūstam spēkus, - nekļūtu par iedvesmas avotu? Šī raidījuma sezona atšķirsies no iepriekšējām, jo būs veltīta vaļaspriekiem kā mūsu enerģijas avotam. Šoreiz mēs meklējam aizrautīgus dalībniekus, kam acis mirdz un sirds aizdegas par savu sirdslietu vai dzīvi kopumā; tādus, kas gatavi iesaistīties radošajā procesā, "lekt nezināmajā" un līdzdarboties kopīgā piedzīvojumā, atrodot iedvesmu ikdienas dzīvē," stāsta IKEA interjera dizaina nodaļas vadītājs Dariuss Rimkus. Raidījuma piektajai sezonai izvēlēsies septiņus kandidātus, un viņu mājokļi piedzīvos pārvērtības šā gada rudenī.

Foto: Publicitātes foto

Jaunā raidījuma sezona nāks ar pārsteigumiem. Šoreiz katrā sērijā piedalīsies arī eksperti, kas dalīsies pārdomās un idejās par to, kā ienest mājās vaļaspriekus, parādīt savas intereses un personību. Sarunās ar ekspertiem izklaidējošā veidā tiks padziļināta attiecīgās sērijas tēma.

Līdz šim pārvērtības kopā ar IKEA interjera dizaineriem ir piedzīvojušas 33 Latvijas iedzīvotāju pieteiktas telpas - guļamistabas, dzīvojamās istabas, virtuves, pat garāža, vasarnīca un namiņš kokā! Dizaineri ir palīdzējuši cilvēkiem pielāgoties jaunām dzīves situācijām, ierādījuši labākos knifus kārtības uzturēšanai un demonstrējuši, kā ērti iekārtot nestandarta telpas.

Šoruden bezmaksas pārvērtības būs pieejamas ne vien māju un dzīvokļu īpašniekiem, bet arī nevalstiskajām organizācijām, uzņēmumu īpašniekiem un citiem interesentiem. Pieteikumā ir jānorāda, kāda telpa ir izvēlēta pārvērtībām, jāpievieno šīs telpas fotoattēli un īsi jāapraksta vēlamais pārvērtību rezultāts. Pieteikums būs izaicinājums un iedvesmas avots dizaineriem; tas ļaus saprast, kāpēc nepieciešamas pārmaiņas un kam telpu vēlāk izmantos. Žūrija izvēlēsies atraktīvākos un interesantākos pieteikumus, un uzvarētāju izvēlētā telpa tiks pārveidota bez maksas, radot interjeru, kas atspoguļos saimnieku vaļaspriekus.

Foto: Publicitātes foto

Jaunā IKEA un TV3 interjera pārvērtību raidījuma sezona sāksies jau rudenī ar saukli "Jauna sezona, jauna iedvesma radošām pārvērtībām".

"Interjera pārvērtību raidījumi jau ilgāku laiku ir ļoti populāri visā pasaulē, jo tajos piepildās cilvēku sapņi, iedvesmojot pārmaiņām arī citus. Tāpēc mēs ar prieku sākam veidot jau piekto "Manas mājas ar IKEA" sezonu. Tas ir vienīgais interjera pārvērtību raidījums Latvijā, kas guvis tik plašu skatītāju atsaucību. Turklāt aiz katrām pārvērtībām ir cilvēks ar savu stāstu, un mēs esam pateicīgi, ka kopā ar IKEA varam tos izstāstīt un rosināt arī citus uz pozitīvām pārmaiņām," norāda Gita Pētersone-Rudzīte, "TV3 Group" programmu direktore Latvijā.

Ja tev piemīt degsme, aizrautīgs piedzīvojumu gars vai ir interesanta aizraušanās un pietrūkst tikai telpas tavās mājās, kas to skaidri atspoguļotu, gaidām tieši tavu pieteikumu! Pieteikumu var iesniegt līdz 2021.gada 30.jūnijam šeit. Projekta organizatori sazināsies tikai ar izvēlētajiem dalībniekiem. Projekta "Mājokļa idejas ar IKEA" organizē SIA All Media Latvia ar SIA Paul Mason Properties (IKEA Latvija) un SIA satura darbnīcu TAPT.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu