Alūksnes vakcinācijas centrā atcelta dzīvā rinda

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Alūksnes vakcinācijas centrs
Alūksnes vakcinācijas centrs Foto: https://aluksne.lv/

Svētdien, 13. jūnijā, dzīvā rinda vakcinācijai Alūksnes vakcinācijas centrā tomēr nenotiks, paziņoja Alūksnes novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Evita Aploka.

Dzīvā rinda atcelta tādēļ, ka ir aizpildījušies iepriekšējā pieraksta laiki.

Cilvēkus, kuri tomēr būs atnākuši gaidīt dzīvajā rindā, mediķi gan centīsies apkalpot iespēju robežās un vakcinēt.

Dzīvās rindas atcelšana šodien neattiecas uz senioru vakcināciju bez iepriekšējā pieraksta senioru stundā no plkst.9 līdz 10 - tā joprojām ir spēkā un seniori minētajā laikā var droši doties uz vakcinācijas centru gaidīt vakcīnu dzīvajā rindā. Tomēr arī vietu skaits senioru stundā ir ierobežots un vakcīnas saņemšanai ir jāuzgaida, jo līdztekus notiek to personu vakcinācija, kas ir pierakstījušās iepriekš, skaidroja Aploka.

16.jūnijā Alūksnes vakcinācijas centrā paredzēts vakcinēt ar "Johnson & Johnson" jeb "Janssen" vakcīnu, kurai ir vajadzīga tikai viena vakcīnas deva. Nav paredzēts vakcinēt pusaudžus un jauniešus, jo šo grupu vakcinē tikai ar "Pfizer"/"BioNTech" vakcīnu. Vakcinācija plānota pēc iepriekšēja pieraksta un dzīvajā rindā dienas garumā.

Savukārt 18.jūnijā paredzēts vakcinēt ar "Pfizer"/"BioNTech" vakcīnu. Paredzēts vakcinēt arī pusaudžus un jauniešus, sākot no 12 gadu vecuma. Vakcinācija plānota pēc iepriekšēja pieraksta un dzīvajā rindā dienas garumā.

Gaidot dzīvajā rindā, jārēķinās, ka līdztekus notiek to personu vakcinācija, kuras ir pierakstījušās iepriekš. Līdz ar to gaidītājiem dzīvajā rindā var nākties uzgaidīt, kad būs brīva vieta vakcīnas saņemšanai. Tāpat jāņem vērā, ka laikā no plkst.13 līdz 13.30 vakcinācijas centram ir pārtraukums. Centra darbības laiks ir līdz plkst.17.

Alūksnes vakcinācijas centr atrodas Brūža ielā 7, Alūksnes Kultūras centrā, un tajā vakcināciju nodrošina AS "Veselības centru apvienība".

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu