Jūlija vidū notiks "R&B Blues Festival"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Latvian Blues Band"
"Latvian Blues Band" Foto: Aigars Lapsa

Šī gada "R&B Blues Festival" notiks 17. un 18. jūlijā. Ņemot vērā pandēmijas situāciju, ir izmainīts festivāla, kas bija paredzēts 11. un 12. jūnijā, norises laiks, tomēr nemainīgs paliek fakts, ka festivāls norisināsies veselas divas dienas, informē rīkotāji. 

Apmeklētājiem, kuri iepriekš iegādājušies biļetes, nav pamata uztraukumam, jo tās būs derīgas. Atgādinām, ka festivāla biļetes iespējams iegādāties www.aula.lv.

Šis ir piektais festivāla pastāvēšanas gads. Tam rūpīgi gatavojušies arī festivāla organizatori, kuri joprojām nepadodas un dara visu iespējamo, lai šie blūza svētki šogad notiktu.

Ņemot vērā pandēmiju un tās ierobežojumus, tai skaitā arī neskaidrību par starptautiskajiem lidojumiem, festivāla programma vēl tiek komplektēta. Savu gatavību festivālā uzstāties izteikuši daudzi blūza mākslinieki, ja vien to ļaus pasaulē esošā situācija, tādēļ apvienība "Latvian Blues Band" cer uz apmeklētāju sapratni, ka festivāla programma var mainīties.

Festivāla norises gadījumā organizatori darīs visu iespējamo, lai tas būtu apmeklētājiem drošs un tiktu ievērotas visas epidemioloģiskās prasības. Apmeklētāju ievērībai – pirms došanās uz festivālu lūgums iepazīties ar MK noteikumiem par publisku pasākumu apmeklēšanu Covid-19 pandēmijas laikā.

Apmeklētāji aicināti ņemt līdzi sev patīkamu sēdekli, tādējādi distancējoties būtu iespējams baudīt pasaules klases blūzu ārzemju un vietējo mākslinieku izpildījumā.

Šobrīd savu dalību festivālā apstiprinājuši Polijas trīs mūziķu apvienība "Smooth Gentlemen", pašmāju blūza meistari "Latvian Blues Band", kā arī "Swamp Shakers", "Eddie Dove Band" un "Bad Habits". Programma tiek papildināta, un tuvākajā laikā tiks izziņoti pārējie mākslinieki.

Foto: Piektdienas dīvānblūzs ar "Latvian Blues Band".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu