Par teju 4 miljoniem atjaunos ceļa Valmiera-Smiltene segumu pie Smiltenes

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Kaspars Meinerts/TVNET

Valsts reģionālā autoceļa Valmiera-Smiltene (P18) posmā no krustojuma ar vietējo autoceļu Slāži-Trikāta-Miega (V233) līdz Smiltenei atjaunos segumu, kas kopumā izmaksās 3,8 miljonus eiro, informēja SIA "Latvijas valsts ceļi" (LVC).

Darbos tiks veikta izlīdzinošā frēzēšana, iesēdumu labošana, profila labošana un asfaltbetona virskārtas izbūve. Tāpat tiks veikts Nigras caurtekas remonts un tilta pār Lisas upi remonts. Būvdarbu laikā ātrums tiks ierobežots līdz 50 un 70 kilometriem stundā, kā arī plānots satiksmi regulēt ar luksoforiem.

Darbus veic SIA "Limbažu ceļi". Darbus plānots pabeigt septembra vidū.

Savukārt šī paša autoceļa posmā no Valmieras līdz krustojumam ar vietējo autoceļu Cempi-Brenguļi-Trikāta-Vijciems (V182) remontdarbi ir pabeigti.

Tur darbi tika sākti 2020.gada vasaras beigās, kad tika laboti iesēdumi un veikta virsmas atjaunošana Cēsu un Smiltenes rotācijas apļos, šogad veikta virsmas apstrāde. Patlaban darbi jau pabeigti, tomēr vēl nedēļu tiks saglabāts ātruma ierobežojums 70 kilometri stundā, lai satiksmes ietekmē saformētos izbūvētā ceļa virskārta.

Darbus šajā posmā veica SIA "Binders" un to līgumcena ir 692 195 eiro.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu