Aizvadītajā diennaktī ceļu satiksmes negadījumos cietuši 19 cilvēki; pieķerti vairāki šoferi narkotisko vielu un alkohola reibumā

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs foto
Ilustratīvs foto Foto: G.Tbov/Shutterstock

Otrdien ceļu satiksmes negadījumos cietuši 19 cilvēki, tai skaitā, viens gājējs un divi riteņbraucēji. Tāpat pieķerti seši šoferi alkohola un viens narkotisko vielu reibumā, informē Valsts policija. 

Rīgas reģionā cietuši 11 cilvēki, no tiem viens gājējs un viens velosipēdists, Vidzemē cietuši četri, Zemgalē divi, Kurzemē viens gājējs, bet Latgalē ceļu satiksmes negadījumā cietis viens cilvēks.

Kopumā diennakts laikā valstī reģistrēti 114 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem 16 bija ar cietušajiem, bet nevienā avārijā nav bojāgājušo.

Diennakts laikā Rīgas reģionā notikuši 57 ceļu satiksmes negadījumi, Zemgalē - 18, Vidzemē - 10, Kurzemē - 18, bet Latgalē 11 avārijas, liecina VP apkopotie dati.

Rīgas reģionā diennakts laikā apturēti divi dzērājšoferi, Kurzemē trīs un viens narkotikas lietojis autovadītājs, bet Zemgalē apturēts viens šoferis par spēkrata vadīšanu alkohola reibumā.

Pagājušā diennaktī uz Latvijas ceļiem likumsargi noformējuši 194 administratīvā pārkāpuma protokolus par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu, bet septiņus par agresīvu braukšanu.

Aizvadītajā diennaktī valstī kopumā par dažādiem satiksmes noteikumu pārkāpumiem policisti noformējuši 474 protokolus, liecina VP apkopotā informācija.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu