Par vairāk nekā 30 000 eiro nodrošinās Covid-19 datu apmaiņas integrācijas risinājumus (1)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Pārtikas drošības, dzīvnieku veselības un vides zinātniskā institūta "Bior" telpas.
Pārtikas drošības, dzīvnieku veselības un vides zinātniskā institūta "Bior" telpas. Foto: Ieva Lūka/LETA

Pārtikas drošības, dzīvnieku veselības un vides zinātniskajam institūtam "BIOR" Covid-19 datu apmaiņas integrācijas risinājumu par 32 037 eiro nodrošinās SIA "Tieto Latvia", liecina Iepirkumu uzraudzības biroja (IUB) mājaslapā publiskotā informācija.

"BIOR" norādīja, ņemot vērā, ka nepieciešams steidzami izstrādāt Covid-19 datu apmaiņas integrācijas risinājumu institūta testēšanas datu nodošanai no laboratoriju informācijas vadības sistēmas uz Nacionālā veselības dienesta Vienoto veselības nozares elektronisko informācijas sistēmu un steidzami bija jāizvēlas pakalpojuma sniedzējs, iepirkumā piemērota sarunu procedūra.

Pakalpojuma izpildes termiņš ir 23.jūlijs.

Sākotnēji "BIOR" prognozēja, ka iepirkuma līgumcena būs mazāka - 31 125 eiro.

"BIOR" uzdevums ir rūpēties par sabiedrības un dzīvnieku veselību, pārtikas un vides kvalitāti, zivju un citu ūdens bioloģisko resursu ilgtspējīgu izmantošanu, nodrošinot starptautiskiem standartiem atbilstošu pētniecisko darbību, veicot kvalitatīvu zinātnisko ekspertīzi un laboratoriskos izmeklējumus, sniedzot pakalpojumus starptautiskā mērogā.

Kompānija "Tieto Latvia" reģistrēta 1994.gada aprīlī, un tās pamatkapitāls ir 442 000 eiro, liecina "Firmas.lv" informācija. 2019.gadā "Tieto Latvia" strādāja ar 44,303 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 8,3% vairāk nekā gadu iepriekš, bet kompānijas peļņa saruka par 35,6% un bija 3,547 miljoni eiro. Kompānijas 2020.gada finanšu rezultāti pagaidām nav publiskoti.

"Tieto Latvia" vienīgā īpašniece ir Somijas "TietoEVRY".

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu