Ceļvedis atpūtniekiem: brīvdienu namiņi, kur palikt, apceļojot Latviju

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ezernams

Vasara šogad lutina ar spožu sauli un siltu laiku. Lai izrautos no ikdienas rūpēm un atjaunotu spēkus, nav nepieciešams plānot garus un tālus ceļojumus. Lūk, dažas pašmāju neatkārtojamās dabas ieskautas naktsmītnes, kur izbaudīt mieru un klusumu pie dabas krūts arī tepat Latvijā. 

Labu sajūtu parks Vāgneris

Tukuma novads, Tumes pagasts

Viesu nams "Labu sajūtu parks Vāgneris" atrodas Rietumlatvijas pilsētas - Tukuma nomalē, skaistu dabas ainavu ielokā.

Viesu nams piedāvā ērtus numuriņus, krogu un vasaras terasi, kā arī telpas dažādiem pasākumiem un svinībām. Arī bērniem nebūs garlaicīgi - teritorijā atrodas bērnu rotaļu laukums. Brīvajā laikā iespējams doties pastaigās pa dabas takām. 

Brīvdienu māja "Kastūgi"

Dundagas novads, Kolkas pagasts, Mazirbe

No brīvdienu mājiņas paveras skats uz dārzu. Viesu rīcībā ir terase, ēdamzona un virtuve, kā arī dārzs ar grilu. Apkārtnē viesi var nodoties riteņbraukšanai.

Foto: Airbnb

Mīļmājiņas

Līgatnes pagasts

Vieta, kur pabūt ārpus savas mājas, bet justies kā mājās. Brīvdienu māja "Mīļmājiņas" atrodas starp divām skaistām Latvijas pilsētām Cēsīm un Siguldu, gleznainajā Līgatnes novada daļā, pie Ieriķiem. Kā norāda paši mājiņas īpašnieki - tajā ir apvienotas divas galvenās lietas, ko ikviens meklējam, – mīļums un mājas. Ne viena, ne otra nevar būt par daudz, un abi kopā ir laimes formula ikvienam no mums, jo sniedz cilvēkam mieru, atpūtu un labsajūtu.

"Mīļmājiņas" ir piemērota 2 personām, bet ir iespējams palikt līdz 4 personām (maksimums). Papildus palikšanai brīvdienu mājiņā viesiem piedāvā izbaudīt arī karstu āra kublu ar skaistu dabas skatu pāri līdzenumiem un atsevišķu lauku pirtiņu - "Alfrēda tumšo pirtiņu".

Ezernams

Ķeipene

Miera osta pāriem un ģimenēm. Vieta, kur ezera krastā baudīt klusumu un dabas tuvumu jebkuros laikapstākļos. "Ezernams" atrodas 80 km no Rīgas. Brīvdienu māja piedāvā iespēju baudīt karstu burbuļvannu zem zvaigžņotas debess, braucienu ar laivu, iznomāt velosipēdus un grilu. 

Namiņš kokos 

Cēsis

Namiņš kokos atrodams Gaujas nacionālajā parkā priežu meža ielokā. Tas atrodas apmēram trīs kilometru attālumā no Cēsīm un 90 kilometru attālumā no Rīgas.

Šīs visnotaļ eksotiskās naktsmītnes saimnieki vēsta, ka viesošanās laikā būs pieejami netālu, ja būs kas nepieciešams, taču mieru netraucēs.

Šajā vietā ceļotājiem pieejama arī grila vieta, divriteņu noma. Tualete un dušas atrodamas citā mājā. Portālā "Airbnb" atrodamā informācija liecina, ka par atsevišķu samaksu iespējams pasūtīt arī latviešu pirts rituālu.

Foto: Airbnb

Annas Dzirnavas

Zaubes pagasts

Divvietīgo koka kotedžu "Annas Dzirnas" ieskauj mežs pie Dzirnavu ezera ar unikālu skatu uz briežu dārzu. Brīvdienu māja piedāvā iespēju izbaudīt dabas maigos pieskārienus divvientulībā, dodoties peldē, aplūkojot briežus un ļaujoties makšķerēšanas priekiem. Pēc vienošanās iespējams izmantot arī āra karsto kublu un grilu. Turklāt atpūtā var ierasties ar savu četrkājaino mīluli, protams, iepriekš to saskaņojot.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu