Piektdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Horoskops piektdienai, 16. jūlijam.

Izklaidei un iedvesmai

Sadarbībā ar „AstroStars”

AUNS

Darbā vai biznesā jāsargās no pārrēķināšanās, pirms kaut ko uzsākt, iedziļinies un domā ilgtermiņā. Attiecībā uz saviem plāniem uzklausi mīļotā cilvēka viedokli.

VĒRSIS

Darba nedēļas pēdējā diena traucas kā vāveres ritenī, jo jāpaspēj izskriet starp darba un mājas pienākumiem. Vairāk gan vajadzētu pievērsties pēdējiem.

DVĪŅI

Prāts un intelekts augstā līmenī, viegli uztversi informāciju un šis ir piemērots brīdis iemācīties kaut ko jaunu. Privātajā dzīvē kaut kas varbūt nenotiks pēc tava prāta, bet padomā kā izdaiļot ikdienu.

VĒZIS

Darbā neskaitāmi pienākumi, taču īpaši panākumi nav gaidāmi. Padari to, kas nepieciešams, bet papildus neko neuzņemies. Domās būsi jau pie brīvdienu plāniem.

LAUVA

Ja kaut kas nav pa prātam darbā, noskaiti līdz desmit un necīnies ar tiem, kam lielāka teikšana. Tā tikai iztērēsi spēkus un radīsi spriedzi. Nav vērts kaisīt pērles tiem, kas tās nenovērtē.

JAUNAVA

Esi precīzs naudas lietās, jo var rasties problēmas vai neskaidrības. Visas norunas jānoformē juridiski korekti. Solījumi finanšu jomā var izrādīties lielāki, nekā vēlme tos izpildīt.

SVARI

Laba diena ideju apspriešanai. Pārsteigsi un iedvesmosi kolēģus ar jaunām ierosmēm. Darbos veiksies, bet atceries, ka šodien piektdienas vakars. Jāiziet satikties ar draugiem.

SKORPIONS

Stratēģiskā plānošana nākamajai darba nedēļai. Sekmīgi prezentēsi idejas vai novadīsi sapulci. Vakarā ar mājiniekiem apsver brīvdienu plānus – vajadzētu doties kādā izbraucienā.

STRĒLNIEKS

Darbā sekmīgi nokārtosi lietišķos jautājumus un finanšu lietas. Tikai nedrīkst iesaistīties riskantos darījumos. Attiecībā uz peļņu šoreiz – labāk mazāk un vēlāk, nekā vairāk un uzreiz.

MEŽĀZIS

Darbā iespējamas spriedzes situācijas, ko vajadzētu uztvert mierīgi, necenšoties par varītēm pierādīt savu taisnību. Kā zināms, gudrākais piekāpjas.

ŪDENSVĪRS

Vēlēsies dzīvē kaut ko kardināli mainīt. Darbu? Mājokli? Mītnes zemi? Spontāni gan nerīkojies, bet apdomīgi un lēnītēm veiktās pārmaiņas, iespējams, nāks par labu.

ZIVIS

Šodien var nākties uzklausīt dažādus stāstus no kolēģiem un draugiem. Kāds gribēs pavēstīt par saviem sasniegumiem, kāds par mīlas lietām. Atceries, ka pašam savi darbi darāmi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu