"Draugiem Group" Cēsu novadā plāno uzstādīt 10 dzeramā ūdens sūkņus

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Draugiem Group/Facebook

Tehnoloģiju uzņēmumu grupa "Draugiem Group" tuvāko gadu laikā Cēsu novadā plāno uzstādīt kopumā 10 brīvi pieejamus dzeramā ūdens sūkņus, aģentūrai LETA atklāja "Draugiem Group" runasvīrs Jānis Palkavnieks.

Cēsu novada teritorijā katru gadu plānots uzstādīt trīs ūdens sūkņus, kopējam to skaitam sasniedzot 10.

Pirmais "Draugiem Group" ūdens sūknis nesen ir uzstādīts Cēsīs, Vienības laukumā, alejā aiz Uzvaras pieminekļa. Nākamo ūdens sūkni plānots uzstādīt Rožu laukumā pēc Cēsu pilsētas svētkiem, kas gaidāmi šajā nedēļas nogalē, bet trešais tiks uzstādīts vietā, par kuru nobalsos sociālo tīklu lietotāji. Lai ieteiktu labāko vietu trešā ūdens sūkņa izvietošanai Cēsīs, iedzīvotāji aicināti veikt ierakstus sociālajos medijos par, viņuprāt, labāko vietu, lietojot mirkļbirku #CēsuŪdens.

Pēc Palkavnieka teiktā, pirmo divu ūdens sūkņu - Vienības laukumā un Rožu laukumā - uzstādīšanas izmaksas ir aptuveni 29 000 eiro, kas ietver ierīkošanu un projektēšanas darbus.

"Draugiem Group" paziņojumā par ūdens sūkņu uzstādīšanu teikts, ka Cēsis ir vieta, kur sākās "Draugiem Group", tāpēc uzņēmums saka paldies pilsētai un dāvina dzeramā ūdens avotus, kas ir īpaši radīti, lai remdētu slāpes garāmgājējam, dotu iespēju uzpildīt savu ūdens pudeli vai padzirdīt četrkājaino mīluli.

"Šis ir vēl viens solis, lai Cēsis kļūtu par cilvēkam vēl draudzīgāku pilsētu," teikts kompānijas paziņojumā.

"Draugiem Group" reģistrēta 2017.gada augustā, un tās pamatkapitāls ir 4,435 miljoni eiro. Kompānijas patiesais labuma guvējs ir Agris Tamanis.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu