Ričarda Hamonda Morgan kļūs par bagāta kunga zārku (2)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Ričards Hamonds
Ričards Hamonds Foto: AFP/ScanPix. TVNET kolāža

Kādreizējais BBC raidījuma Top Gear vadītājs Ričards Hamonds laikā, kad viņš un abi pārējie viņa cīņubiedri Džeimss Mejs un Džeremijs Klārksons nebija pārraidi pametuši, reiz iegādājās 2008.gada Morgan Aeromax. Vēlāk viņš auto pārdeva un nožēloja, jo Morgan kopumā izgatavoja tikai 100 šādus auto, turklāt vīrietis, kas spēkratu iegādājās, to tagad nolēmis pārvērst par savām mūža mājām. Proti, zārku, raksta Drivetribe.com.

Filips Alens, kurš ir pašreizējais Hamonda Morgan Aeromax īpašnieks, apgalvo, ka plāno tikt apglabāts šajā automašīnā, kad viņa stundiņa būs situsi. Lai neparasto ieceri īstenotu, turīgajam uzņēmējam vajadzēs iztērēt apmēram 75 000 mārciņu.

Runājot ar žurnālu Retromotive, Alens sacīja: "Redzi, es neuztveru sevi pārāk nopietni. Esmu šeit, lai jautri pavadītu laiku, un es tik ļoti mīlu šo automašīnu, ka esmu jau iecerējis tikt apglabāts tajā."

"Plāns ir šāds. Automašīna tiks iestumta 20 pēdu (6 metri) konteinerā, kuru jau esmu iegādājies, un tiks uzlikta uz domkratiem, jo nevēlos, ka riepas nolaiž gaisu. Tad konteiners tiks aizmetināts, lai būtu hermētisks un ūdensizturīgs. Tad mēs izraksim bedri, konteineru apraksim un uzliksim betona plātni, lai to noslēgtu. 

Es būšu daļēji mumificēts un tērpies krokodila ādas jakā, biksēs un zābakos. Viena mana roka būs uz stūres, otrā rokā būs cigārs un seju rotās smaids."

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu