Traģiskā avārijā Beļģijā bojā gājuši divi Latvijas iedzīvotāji

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Avārija. Ilustratīvs attēls.
Avārija. Ilustratīvs attēls. Foto: Shutterstock

Aptuveni pirms nedēļas Beļģijā noticis ceļu satiksmes negadījumus, kurā bojā gājuši divi Latvijas iedzīvotāji, apstiprināja Ārlietu ministrijas preses sekretārs Jānis Beķeris.

Savukārt negadījuma vaininieki no notikuma vietas aizbēguši.

Kā liecina Beļģijas ziņu portāla "HLN" informācija, uz autoceļa E17 pie Harelbekes ceļā uz Franciju satiksmi bloķēja apgāzusies kravas automašīna. Negadījumā gājuši bojā divi cilvēki - 51 gadu vecs latviešu kravas automašīnas vadītājs un 42 gadus vecs latviešu līdzstrādnieks.

Pēc "HLN" informācijas, negadījums notika naktī no piektdienas uz sestdienu ap plkst.3.30. Avārijas iemesls esot bijis uz ceļa pamests "Peugeot", kuram trūka viens ritenis. Liecinieki esot redzējuši, ka no "Peugeot" automašīnas ar Francijas numurzīmi, izkāpa divas personas un ar dzēriena pudeli rokās bēga prom.

Neilgi pēc vieglās automašīnas pamešanas, nenojaušot par šīs mašīnas esamību uz ceļa, kravas auto uztriecās tai virsū un apgāzās. Kravas automašīna pārvadāja podus, un pēc nelaimes gadījuma kravas auto prece bija noklājusi šoseju.

"HLN" ziņoja, ka maģistrāle līdz Kortreikai bija slēgta stundām ilgi, kā arī visa satiksme uz Franciju tika novirzīta uz Derliku. Kustību atjaunoja sestdienā ap plkst.12.

Kā skaidroja Beķeris, šajā un līdzīgās situācijas bojāgājušo transportēšanas jautājumus risina apdrošinātāji. Savukārt Latvijas vēstniecības palīdzība nav lūgta.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu