Iedzīvotāji aicināti piedalīties konkursā un sveikt Zemessardzi (1)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ieva Lūka / LETA

Aizsardzības ministrija (AM) aicina iedzīvotājus piedalīties Zemessardzes 30.gadadienai veltītā konkursā "Mans sveiciens Zemessardzei", iesūtot savus radošos sveicienus Zemessardzei un zemessargiem.

Piedalīties konkursā var, iesūtot savus zīmējumus, fotogrāfijas, video, esejas, dzejoļus vai jebkuru citu radošu sveicienu Zemessardzei jubilejā.

Lai piedalītos konkursā, no 21.jūlija līdz 27.augustam uz e-pasta adresi "konkursi@mod.gov.lv" jāiesūta savs radošais sveiciens - oriģināldarbs, kas ir tematiski saistīts ar Zemessardzes 30.gadadienu, kā arī jānorāda savs vārds, uzvārds un tālruņa numurs.

Balvā paredzēts brauciens ar militāro transportu, kā arī citas ekskluzīvas balvas no AM.

Konkursā var piedalīties ikviens Latvijas iedzīvotājs bez vecuma ierobežojuma. Vērtējot iesūtītos darbus, dalībnieki tiks iedalīti divās vecuma grupās - līdz un virs 18 gadiem. Katrā vecuma grupā tiks izvēlēti trīs uzvarētāji, kuri būs ieguvuši visvairāk punktu. Konkursa organizatoriem būs tiesības piešķirt arī vienu vai vairākas simpātiju balvas.

Konkursa rezultāti tiks paziņoti līdz šī gada 10.septembrim AM un Zemessardzes sociālajā vietnē "Facebook" un tīmekļvietnē "www.mod.gov.lv".

AM 2021.gadu ir nominējusi kā Varoņu gadu, kura laikā arī tiek atzīmēta Zemessardzes 30.gadadiena. Pārliecība par tautas pašaizsardzības organizācijas nepieciešamību radās 1991.gada barikāžu dienās. Šo gadu laikā Zemessardze ir izveidojusies par skaitliski lielāko Nacionālo bruņoto spēku struktūru un valsts aizsardzības pamatu. Zemessardze dod iespēju Latvijas pilsoņiem brīvprātīgi kalpot savai valstij, rūpējoties par tās drošību.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu