Nākamnedēļ stājas spēkā izmaiņas vairākos Pierīgas autobusu maršrutos

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Rīgas starptautiskā autoosta.
Rīgas starptautiskā autoosta. Foto: Paula Čurkste/LETA

No 1.augusta gaidāmas izmaiņas vairākos Pierīgas autobusu maršrutos, informēja Autotransporta direkcijā.

Tostarp maršruta Rīga-Mežsētas autobuss, kas no Rīgas starptautiskās autoostas izbrauc plkst.5.30 un 6.10, pasažieru pārvadājumus vairs nenodrošinās. Pārvadājumus vairs nenodrošinās arī maršruta Rīga-Gaismas autobuss, kas no pieturas Gaismas katru dienu izbrauc plkst.20.30.

Pasažieru pārvadājumus turpmāk nenodrošinās arī Rīga-Medemciems autobuss, kas no pieturas Medemciems katru dienu izbrauc plkst.19.45, un autobuss, kas no pieturas Piņķi darbadienās izbrauc plkst.6.20 un no pieturas Kalnciema masīvs - plkst.18.15, pārvadājumus nenodrošinās Rīga-Baldone autobuss, kas no pieturas Baldone katru dienu izbrauc plkst.23.20, kā arī Rīga-Ādaži-Kadaga autobuss, kas no Rīgas starptautiskās autoostas darbadienās izbrauc plkst.8.10.

Vienlaikus no augusta tiks slēgts Bulduri-Spuņupe-Sloka-Kalniņi maršruts. Pasažieri kā alternatīvu tam turpmāk aicināti izmantot autobusa maršruta Rīga-Spuņupe-Jaunķemeri reisus.

Maršruti Pļavniekkalns-Ķekava un Rīga-Valdlauči-Pļavniekkalns-Ķekava turpmāk tiks apkalpots ar vidējas un lielas ietilpības autobusiem, patlaban maršrutā kursē tikai mazas ietilpības autobusi. tāpat tiks mainīts abu maršrutu kustības saraksts. Vienlaikus no 1.augusta arī maršrutā Rīga-Jaunmārupe tiks mainīts kustības saraksts.

Autotransporta direkcija ir vienotas valsts politikas realizētāja starptautisko pārvadājumu jomā, autotransporta komercpārvadājumu uzņēmējdarbības licencēšanā, kā arī sabiedriskā transporta plānošanā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu