Galvaspilsētā notiks pēdējos gados vērienīgākie ielu seguma remontdarbi (11)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Shutterstock

Rīgā šajā sezonā notiks pēdējos gados lielākie brauktuvju seguma remontdarbi, palielinot satiksmes drošību un ērtību vairāk nekā uz desmit tiltiem un pārvadiem, kā arī 30 ielu posmos, informēja Rīgas domē.

Rīgā paredzēts asfaltēt aptuveni 120 000 kvadrātmetru brauktuvju segumu, tam atvēlot vairāk nekā četrus miljonus eiro, kas ir pēdējos gados lielākais ieguldījums ceļu stāvokļa uzlabošanai.

"Mums ir svarīgi īstenot un pabeigt lielos infrastruktūras projektus kā, piemēram, Skultes pārvads, Austrumu maģistrāle un Brasas tilts. Tikpat būtiski ir ieguldīt līdzekļus, lai uzturētu un uzlabotu asfaltu jau esošajā Rīgas transporta infrastruktūrā - uz ielām, tiltiem un ceļu pārvadiem. Liels darbs vēl priekšā, bet jau šogad, īstenojot darbus 40 objektos visā Rīgā, ikviens rīdzinieks un pilsētas viesis izjutīs asfalta seguma kvalitātes uzlabošanos," norāda Rīgas domes vicemērs Vilnis Ķirsis (JV).

Par konkrēto ceļu posmu remontdarbu veikšanas laikiem un iespējamām satiksmes organizācijas izmaiņām informācija tiks sniegta atsevišķi.

Komentāri (11)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu