Kravas auto vadītājs pēc pārkāpuma no cita šofera dabū pa degunu (6)

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Bīstamu avārijas situāciju uz Rīgas apvedceļa Baltezers-Saulkalne, nedaudz pirms Daugavpils šosejas viadukta, izraisīja kāda smagā auto DAF vadītājs, kurš neatļautā vietā bija nolēmis veikt kreiso pagriezienu un bīstami mazā attālumā aizšķērsoja pretī braucošajam ceļu.

Potenciāli letāla avārija nenotika, tomēr vieglā auto vadītājs, kuram nācās strauji bremzēt, lai izvairītos no avārijas, nolēma izsekot DAF un pēc tā apstāšanās iesaistījās asā vārdu apmaiņā, kas beidzās ar miesas bojājumu nodarīšanu kravas auto vadītājam, ziņo TV3 raidījums Degpunktā.

Uz notikuma vietu tika izsaukti policijas darbinieki, jo vieglā auto vadītājam bija pamatotas aizdomas, ka kravas auto šoferis dīvainās braukšanas dēļ varētu būt reibumā. Kad ieradās policisti, viņi sastapa kravas auto šoferi ar uztūkušu seju, un šis fakts pastiprināja aizdomas, ka autovadītājs ir alkohola reibumā. Spītējot tam, alkometrs promiles neuzrādīja. 

Foto: Ekrānuzņēmums no video

Jautāts, kādēļ izskatās tik noguris, DAF šoferis policistiem atklāja, ka tikko dabūjis sitienu pa seju. 

Vai kravas auto vadītājs cels prasību pret vieglās automašīnas vadītāju, nav zināms, tomēr viņam pašam par bīstamo manevru nāksies atbildēt, jo tas ir iemūžināts vieglā auto video reģistratorā.

Vairāk skaties Degpunktā sižetā. 

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu