Krauforde savos 55 gados izrāda skaisto augumu. Kāds ir viņas noslēpums?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AFP PHOTO / Angela WEISS, Ekrānuzņēmums

Bijusī pasaules supermodele Sindija Krauforde Instagram profilā ievietojusi foto, kurā fani var aplūkot viņas augumu peldkostīmā. 

”Fotogrāfijā, kurā modele redzama melnā peldkostīmā guļam pie peldbaseina, Sindija savos 55 gados izskatās fantastiski labā formā. Supermodeles statuss Sindijai garantēts uz mūžu!

Savas karjeras laikā Krauforde strādājusi kā viena no veiksmīgākajām modelēm pasaulē un bijusi redzama uz vairākiem simtiem dažādu žurnālu vāku.

Kraufordes citāti par veselību un skaistumu

Pat es no rītiem nepieceļos, izskatoties kā Sindija Krauforde. Seja, kāda tev ir 25 gadu vecumā, ir seja, ko tev dāvājis Dievs, bet seja, kāda tev ir 55 gadu vecumā, ir seja, ko esi nopelnījusi.

Dažreiz es pieceļos ļoti agri no rīta un, kamēr mājās vēl ir klusums, izbaudu tasi tējas, pirms sākas trakošana. Citreiz dodos pastaigā pa pludmali. Mieru ir iespējams rast dažās minūtēs, bet tas ir ļoti, ļoti nepieciešams!

Izskatīties labi nozīmē ēst pareizi, pietiekami gulēt un dzert daudz ūdens!

Mūsu seksa dzīve tika sabojāta uzreiz pēc pirmā mazuļa nākšanas pasaulē. Mēs nevaram būt spontāni, jo nevēlamies, lai mūs dzirdētu auklīte. Mēs nevaram klaigāt, kā mēdzām to darīt. Vērot, kā tavs vīrs pārtop par tēvu, ir ļoti seksīgi un burvīgi.

Esmu sapratusi, kur ir vissvarīgāk investēt naudu! Tu vari pirkt lētas skropstu tušas, lūpu spīdumus vai nagu laku, bet nekad neekonomē uz sejas krēmiem. Tas, ko tu liec uz savas ādas, ar ko tu to baro, ir vislielākā investīcija tavai nākotnei!

Man ļoti patīk ideja par jogu vai skriešanu, bet vecās skolas metodes man noder labāk, piemēram, tās, kuras mācīja mans personīgais treneris Radu, ar kuru es kopā izveidoju savus videoklipus. Atspiešanās, pietupieni, lēcieni, svaru cilāšana - man tas palīdz vislabāk būt formā. Es arī cenšos doties pārgājienos pa kalniem un nedēļas nogalēs braukt ar kalnu velosipēdu.

Man ir kāds triks - zinot, ka gaidāma aktīva sporta nodarbība un pēc tam duša, es matos kārtīgi sasmērēju matu eļļu, kas tos treniņa laikā, kamēr svīstu, pabaro. Citādi nekad neatrodas laiks, kad pastaigāt ar īpaši taukainiem matiem! Jā, un nekādu matu gumiju - aizmirsti par tām!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu