Sauliete un Miglāne atklāj 5 laba skūpsta noslēpumus (1)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Skūpsts ir viens no svarīgākajiem savstarpējo simpātiju izpaušanas veidiem. Kaislīgs un piepildīts tas var palikt atmiņā uz ilgu laiku. Dažkārt izdevies skūpsts var būt arī izšķirošais iemesls, kāpēc tava jaunā simpātija ir nolēmusi par labu arī otrajam randiņam. Dziedātāja Adriana Miglāne un influencere Katrīne Sauliete atklāj, kādi ir teicama skūpsta priekšnosacījumi.

Sākot satikties ar jaunu simpātiju, ikviens grib atstāt labu iespaidu par sevi. Dodoties uz pirmajiem randiņiem, mēs īpaši piedomājam pie sava vizuālā tēla un, iespējams, pat galvā izskrienam cauri tēmām, ko apspriest brīžos, kad mīlniekiem iestājas neveikls klusums. Taču dažkārt mēs aizmirstam, ka liela nozīme ir arī pirmajam skūpstam. Iespējams, tas var būt viens no izšķirošajiem iemesliem, kāpēc pretējā dzimuma pārstāvis piekrīt arī otrajam randiņam.

EHR SuperHits un Primero rīkotās Vislatvijas pozitīvisma kampaņas “Atver SuperHits Seifu” atklāšanas pasākumā Miglāne nedaudz kautrīgi pastāstīja, ka viņai ne vienmēr patīk skūpstīties. Tikmēr Sauliete, pārsteigta par draudzenes atbildi, skaļi paziņoja, ka viņai gan ļoti patīk skūpstīties: “Mēs ar puisi nepaejam viens otram garām nesabučojušies. Tam ir obligāti jābūt – jo vairāk skūpstu, jo labāk!” Blogere atklāj, ka brīžos, kad skūpsts partnerim netiek sniegts, rodas jautājums, vai mīļotais nav uz viņu dusmīgs.

Lūk, pieci ieteikumi, kas pēc Saulietes un Miglānes domām palīdzēs pirmo skūpstu padarīt neaizmirstamu!

Labs garastāvoklis

Miglāne atklāj, ka viens no galvenajiem priekšnosacījumiem, lai skūpsts būtu izdevies, ir labs garastāvoklis. Ja redzat, ka simpātija ir sliktā omā vai pašam šī diena nav līdz galam izdevusies, dziedātāja iesaka labāk atturēties no skūpstīšanās. Taču tas attiecas tikai uz gadījumiem, kad pretējā dzimuma pārstāvis ir tikko iepazīts. Ja ar mīļoto attiecībās esat jau ilgāku laiku, maiga un izjusta buča var palīdzēt uzlabot gan tavu, gan partnera garastāvokli.

Situācijās, kad esi sasprindzis, šis neilgais intīmais brīdis ar partneri var palīdzēt atbrīvoties un atdzīvināt tādus laimes hormonus kā serotonīnu un dopamīnu.

Atbilstoša noskaņa

Arī pareizā noskaņa var palīdzēt garantēt to, ka skūpsts būs izdevies. Ikviens no mums labprātāk skūpstās romantiskā un intīmā gaisotnē, nevis piemājas alejā, kas nelāgi ož pēc urīna.

Lai radītu patīkamu atmosfēru, nav nepieciešams klēpis sarkanu rožu un simtiem sveču, pietiks vien ar kādu privātāku vietu, kur varat aizbēgt no citu acīm, un mazliet intīmāku apgaismojumu. Kā zināms, skūpstīties mēnessgaismā daudziem liekas romantiskāk nekā to darīt dienas gaišākajā laikā. Pirms sniedzies pēc skūpsta pārpildītā sabiedriskajā transportā, padomā, vai šis ir īstais brīdis un vieta, kur to darīt.

Īstais cilvēks

Sauliete uzskata, ka galvenais ir dalīties skūpstā ar kādu, ar kuru ir savstarpējas simpātijas, tad nevajadzēs satraukties ne par pareizu tehniku, ne noskaņojumu. Viņa uzskata, ka savstarpējā ķīmija visu atrisinās tavā vietā. “Nevar nošaut greizi, ja ir īstais cilvēks,” pārliecinoši paziņoja Katrīne. Ja skūpsts starp tevi un pretējā dzimuma pārstāvi nav izdevies, padomā, varbūt otra cilvēka jūtas pret tevi nav tik spēcīgas un esi kaut ko pārpratis.

Praktizēšanās

Šis visnotaļ ir ļoti nozīmīgs priekšnosacījums. Balstoties uz grāmatas autora “Ceļš uz izcilību” autora Malkoma Gladvela teoriju, lai kļūtu par ekspertu kādā jomā tev ir jāpraktizējas 10 000 stundu. Bet nesatraucies, uz skūpstīšanos tas neattiecas. Tev nav jāvelta aptuveni 10 gadi no savas dzīves, lai sagatavotos perfektajam skūpstam. Vari ņemt arī piemēru no abām influencerēm, kuras

bērnībā esot mācījušās bučoties, par partneri izmantojot savu roku. “Kura meitene gan to nav mēģinājusi?” smejoties pajautāja Sauliete. “Protams, tā mēs mācāmies bučoties.”

Arī Miglāne apstiprinoši pamāja ar galvu. Abas influenceres piekrita, ka šādi skūpstīties mācās tikai meitenes un vīriešu kārtas pārstāvjiem to nesaprast. Iespējams, meitenes šo tehniku redzējušas kādā Holivudas filmā, kur tā tiek plaši apspēlēta.

Nē lūpu krāsām!

Lūpu krāsas, nenoliedzami, skaisti papildina sievietes ārējo izskatu, taču dažkārt uzkrāsotas lūpas var kļūt par traucēkli. Sauliete uzskata, ka šādā gadījumā no skūpstīšanās labāk vajadzētu atturēties. Pirmkārt, šāds skūpsts var sagādāt nepatīkamas sajūtas, jo dažkārt lūpu krāsas mēdz būt lipīgas. Otrkārt, vīrietim jārēķinās, ka viņš ne tikai izsmērēs simpātijas kosmētiku, bet arī pats tiks pie jaunas lūpu krāsas. Ja šie faktori tevi neattur no skūpstīšanās, droši aizmirsti par šo priekšnoteikumu un ļauj vaļu kaislei.

Ja ievērosi visus augstāk minētos priekšnosacījumus, ko ieteikušas influenceres, piepildīts un izdevies skūpsts ir garantēts.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu