Nešauj orgasma brīdī jeb dīvainākie seksa likumi

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Shutterstock

Pasaulē ir daudz ierobežojumu un aizliegumu attiecībā uz seksuālām attiecībām, taču daži no tiem ir pavisam dīvaini un pat tik smieklīgi, ka dažiem pat var sagādāt grūtības kam tādam noticēt. 

Nekādas publiskas erekcijas!

Arizonas un Ohaio štatā Amerikā vīrieti var saukt pie atbildības, ja viņam publiskā vietā ir erekcija. Šāda uzvedība skaitās ļaunprātīga un var uzskatīta par uzmākšanos. 

Nekāda seksa ātrās palīdzības automašīnā!

Tremontā, Jūtas štatā, nav atļauts nodarboties ar seksu ātrās palīdzības automašīnā. Papildus standarta sodam naudas izteiksmē likumpārkāpēja vārds tiks publicēts arī vietējā laikrakstā.

Nerunā neķītrības pa telefonu!

Dažās Luiziānas pilsētās ir aizliegts runāt neķītrības pa tālruni - par to ir paredzēts naudas sods. Tajā pašā laikā neķītrības jēdziens ietver gan mājienus par seksu, gan atklātu sarunu, gan piedāvājumu nodarboties ar seksu. Ievērības cienīgs fakts, ka tam, ka šāda saruna var notikt starp cilvēkiem attiecībās vai laulībā, nav nozīmes.

Nemīlējies uz motocikla!

Londonā ir aizliegts nodarboties ar seksu uz stāvoša motocikla. Tiek uzskatīts, ka šis likums radies pēc Otrā pasaules kara beigām, kad karavīri atgriezušies Lielbritānijā ar militārajiem motocikliem. Karavīri brīvību svinējuši visai kaislīgi, acīmredzot arī uz motocikliem, kas novietoti pilsētvidē. 

Pie ginekologa tikai spoguļa atspulgā

Grūts liktenis gaida vīriešus no Bahreinas, kuri nolēmuši apgūt ginekologa profesiju, - saskaņā ar vietējiem likumiem ārsts vīrietis sievieti var pārbaudīt tikai spoguļattēlā, tieši neskatoties uz pacientes intīmajām ķermeņa daļām. Grūti iedomāties, kā šāds ierobežojums sarežģī pārbaudes procesu un turpmākās ginekoloģiskās manipulācijas.

Masturbācija - 32 mēneši cietumā

Zinātnieki apgalvo, ka masturbācija ir ne tikai droša, bet arī labvēlīgs process, kas var palīdzēt atpūsties, mazināt spriedzi un pat atbrīvoties no galvassāpēm. Tomēr Indonēzijas varas iestādes nepiekrīt šiem secinājumiem - masturbācija valstī ir aizliegta ar likumu un tā pārkāpējiem draud cietumsods līdz 32 mēnešiem.

Foto: shutterstock.com

Bez zoofilijas

Vēl viena Amerikas valsts, kas ir slavena ar dīvainiem likumiem, ir Ilinoisa. Šeit jebkuram dzīvnieku pārdevējam ir jāizsniedz pircējam norādes, ka skūpstīt nopirkto dzīvnieku ir nelikumīgi.

Nedrīkst atkailināties pie loga

Singapūra ir pazīstama ar saviem bargajiem likumiem, tāpēc nav pārsteidzoši, ka arī pilsoņu seksuālā dzīve šeit tiek stingri kontrolēta. Kā izrādās, ja jūs kails pieejat pie loga, no kura jūs var redzēt garāmgājēji vai kaimiņi, jūs pārkāpsit 1996. gadā pieņemto likumu, par ko saņemsiet naudas vai cietumsodu.

Šaut orgasma brīdī?

Vienā no Viskonsinas štata kopienām ir pieņemts ļoti dīvains likums - Konorsvilā vīriešiem ir aizliegts šaut ar šaujamieroci brīdī, kad partnere piedzīvo orgasmu.

Sekss tikai mātes uzraudzībā?

Kali pilsētā laulāto pirmā kāzu nakts tiek turēta stingrā meitenes mātes uzraudzībā - saskaņā ar likumu jaunlaulātajiem nav tiesību uz intīmām attiecībām vecāka radinieka prombūtnes laikā.

Dildo skaita ierobežojums

Teksasā saskaņā ar likumu jūs savā mājā varat turēt ne vairāk kā sešus dildo - ja pārkāpjat likumu, jums draud naudas sods līdz 4000 USD.

Esi pieklājīgs seksa laikā!

Toronto Villovdeilas apgabalā vīrietim nav atļauts teikt lamuvārdus vai lamāties dzimumakta laikā ar sievu, bet likums neko nesaka par šādas uzvedības ierobežošanu sievietēm.

Sekss pusdienlaikā automašīnā

Izrādās, Karlovi Vari pāriem ir tiesības nodarboties ar seksu pat stāvošā automašīnā pusdienu laikā, bet tikai tad, ja ir aizklāti logi.

Sagatavots pēc žurnāla "Marie Clarie" materiāliem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu