ReTV: Drošības dienesta redzeslokā nonākušas personas, kas, iespējams, mērķtiecīgi destabilizē situāciju valstī (56)

CopyLinkedIn Draugiem X
Valsts drošības dienesta (VDD) priekšnieks Normunds Mežviets piedalās preses konferencē VDD organizēto pretterorisma mācību "Pūlis 2019" laikā Mežaparkā.
Valsts drošības dienesta (VDD) priekšnieks Normunds Mežviets piedalās preses konferencē VDD organizēto pretterorisma mācību "Pūlis 2019" laikā Mežaparkā. Foto: Zane Bitere/LETA

Valsts drošības dienests (VDD) šobrīd īpaši aktīvi pievērsis uzmanību vairākām personām un organizācijām, kuras, iespējams, mērķtiecīgi destabilizē situāciju Latvijā.

VDD ReTV Ziņas informē. ka Valsts drošības dienesta vērtējumā pašreiz novērojamās tendences liecina par atsevišķu personu un organizāciju mērķtiecīgiem centieniem savās personīgajās interesēs izmantot sarežģīto situāciju, ko pasaulē izraisījusi Covid-19 pandēmija un saslimstības mazināšanai ieviestie drošības pasākumi.

Dienests rūpīgi seko līdzi notikumu attīstībai, īpašu uzmanību pievēršot tam, lai netiktu apdraudēta valsts un sabiedrības drošība un veikti likumpārkāpumi.

VDD atgādina, ka demokrātiskā valstī ikvienam ir tiesības uz vārda brīvību, pulcēšanās brīvību, kā arī citām Latvijas Republikas Satversmē garantētajām personiskajām brīvībām, vienlaikus šīs tiesības nav neierobežotas un neļauj pārkāpt citu personu tiesības.”

Komentāri (56)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu