"Gorillaz" pārsteidz fanus ar jaunu mūziku

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Gorillaz"
"Gorillaz" Foto: publicitātes

Britu virtuālās realitātes projekts "Gorillaz" pārsteidz savus fanus ar jaunu mūziku - trīs dziesmu minialbumu "Meanwhile".

Minialbums ir prieka pilns veltījums ikoniskajam Notinghilas karnevālam, kas tradicionāli tiek veltīts Karību jūras reģiona kultūrai. Tas šobrīd diemžēl nevar notikt pandēmijas ierobežojumu dēļ. Albums veltīts arī Londonas rietumu daļai, kurā atrodas grupas ierakstu studija – "Kong Studios".

Notinghilas karnevālu nereti dēvē par lielākajiem un grandiozākajiem ielu svētkiem Eiropā. Karnevāls norisinājās kopš 1966. gada un parasti ilgst divas dienas.

Tieši 2000. gada karnevāls grupai bija īpaši nozīmīgs – tā bija pirmā uzstāšanās ar dziesmu "Clint Eastwood" Meanwhile Gardens parkā. Šim notikumam par godu arīdzan izvēlēts šā trīs dziesmu EP nosaukums.

Kā jau ierasts pēdējā laikā "Gorillaz" dziesmu tapšanā piedalās dažādi viesi, kas šoreiz izvēlēti, lai radītu īpašo karnevāla sajūtu.

Meanwhile EP

1. "Meanwhile" (ar Jelani Blackman with Barrington Levy)

2. "Jimmy Jimmy" (ar AJ Tracey)

3. "Déjà Vu" (ar Alicaì Harley) 

Noklausies!

Atgādinām, ka britu animētā apvienība 2019. gada decembrī kinoteātros visā pasaulē izrādīja pilnmetrāžas dokumentālo filmu "Gorillaz: Reject False Icons", kurā iemūžināti un dokumentēti dažādi grupas darbības aizkadri.

"Gorillaz"
"Gorillaz" Foto: publicitātes
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu