"Wizz Air" pieprasīs visiem apkalpes locekļiem vakcinēties

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
"Wizz Air" lidmašīna.
"Wizz Air" lidmašīna. Foto: Publicitātes foto

Ungārijas zemo cenu lidsabiedrība "Wizz Air" no šīgada decembra pieprasīs visiem apkalpes locekļiem vakcinēties pret Covid-19, teikts ceturtdien publiskotajā aviokompānijas paziņojumā.

"Wizz Air" norāda, ka īpašos gadījumos apkalpes locekļi varēs regulāri veikt antigēna/PĶR analīzes.

Aviokompānija šādu lēmumu skaidro ar nepieciešamību aizsargāt pasažieru un apkalpes locekļu veselību un drošību, kā arī, lai ilgtermiņā nodrošinātu netraucētu un nepārtrauktu lidojumu norisi.

"Wizz Air" skaidro, ka pandēmijas sākumā tā pirmā ieviesa stingrus veselības aizsardzības un drošības pasākumus, lai aizsargātu gan pasažierus, gan apkalpes locekļus, nodrošinot pēc iespējas higiēniskākus apstākļus un veicinot fizisko distancēšanos. Pandēmijai turpinoties, "Wizz Air" ir viena no pirmajām Eiropas lidsabiedrībām, kas vēl vairāk pastiprina aizsardzības pasākumus ar šo politiku, kura ar vietējo institūciju un veselības aprūpes iestāžu atbalstu tiks īstenota visās "Wizz Air" bāzēs, vēsta aviosabiedrība.

Valstu ieceļošanas prasībās valdības arvien biežāk pieprasa apkalpju vakcinācijas pierādījumus, tāpēc pret Covid-19 vakcinētas apkalpes kļūst arvien svarīgākas, uzsver "Wizz Air".

"Lidsabiedrībā "Wizz Air" mūsu galvenā prioritāte ir mūsu pasažieru un darbinieku veselība un drošība. Mūsu pienākums ir aizsargāt apkalpes locekļus un pasažierus lidmašīnās, samazinot Covid-19 riskus, un vakcīnām šajā ziņā ir būtiska nozīme," norāda "Wizz Air" grupas vadītājs Jožefs Vāradi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu