Vīrietis 2,9 promiļu reibumā pieskata četrgadīgu bērnu

TVNET/Degpunktā/TV3.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Rīgas Pašvaldības policijas Vidzemes pārvaldes darbinieki saņēmuši izsaukumu uz sabiedriskā transporta pieturu Purvciemā pie Mēbeļu nama, kur aculiecinieki manījuši kādu stipri iereibušu vīrieti ar mazu bērnu, vēsta raidījums “Degpunktā”.

Cilvēki, kas izsauca policiju, pastāstīja, ka vīrietis braucis sabiedriskajā transportā kopā ar pārējiem, bet pa ceļam apstājies, attaisījis grādīgā dzēriena pudeli un jau visu paspējis izdzert. Apkārtējie centās pieskatīt bērnu, lai nekas nenotiek.

Sarunā ar vīrieti policistiem izdevies noskaidrot, ka mazā meitenīte ir tikai četrus gadus veca un viņas mamma it kā esot darbā. Savukārt uz asfalta sēdošais kungs, lai arī, policistu uzrunāts, nedaudz atžirdzis, nebija diez ko runājams.

Vīrietis nespēja nostāvēt uz kājām, tāpēc policisti veica alkohola pārbaudi un secināja, ka viņa izelpā ir 2,9 promiles alkohola. Turklāt pēc policijas datu bāzes noskaidrots, ka vīrietis nemaz nav bērna tēvs. Policisti sazvanījuši meitenītes māti, kura bijusi pārsteigta par šo situāciju.

Meitene nogādāta pie mātes, kura nebija reibumā, un arī sadzīves apstākļi mājās bija labi.

Plašāk TV3 sižetā

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu