Nomas elektroauto izraisa iespaidīgu avāriju Sarkandaugavā

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Naktī uz piektdienu iespaidīga avārija notika Ganību dambī, Rīgā. Tur kāda koplietošanas elektroauto Renault Zoe vadītājs netika galā ar viksnotaļ ņiprā automobiļa vadību un ietriecās piecās ielas malā novietotās mašīnās. Skaidrs, ka negadījumā smagi cieta arī nomas automobilis, vēsta raidījums Degpunktā. 

Avārijas sekas piesaistīja ne tikai apkārtējo māju iedzīvotāju uzmanību, jo negadījumā bija sasistas sešas automašīnas. Piecas no tām bija novietotas stāvēšanai autoservisa teritorijā, bet sestais bija zilas krāsas Renault Zoe, kuras vadītājs pēc negadījuma aizbēga. 

Negadījuma apstākļi joprojām ir neskaidri, tomēr servisa mehāniķi pieļauj iespēju, ka  šoferis nav spējis izņemt asu kreiso pagriezienu un tāpēc iebraucis autoservisa stāvlaukumā. Zoe pirms avārijas bijis ceļā no galvaspilsētas centra uz Sarkandaugavu.

Servisa meistaru izteikto versiju pārbaudīs policija, kam, visticamāk, nāksies noskaidrot, vai Zoe vadītājs nebija pie stūres sēdies kādu apreibinošo vielu ietekmē. 

"Nu, visticamāk, alkohola vai narkotisko vielu reibumā tas varētu būt izdarīts, jo veselā stāvoklī cilvēks tā nerīkotos, tas ir kaut kāds ārprāts vispār," sacīja Sarkandaugavas iedzīvotājs Aleksandrs, pieņemot, ka uzņēmums atradīs vainīgo pēc ierakstiem videonovērošanas kamerās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu