Pārdošanā nonākusi "Kriminālās ekselences fonda" Mazda (1)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: www.facebook.com/kefmovie

Mazda automobiļu vai vienkārši vēsturisku un retu auto cienītājiem tagad ir laba iespēja tepat Latvijā iegādāties 929 kupeju GLX izpildījumā. Īpaši iekārojamu šo auto varētu padarīt fakts, ka konkrētais eksemplārs spēlējis vienu no galvenajām lomām pēdējo gadu skatītākajā pašmāju "gangsterfilmā" "Kriminālās ekselences fonds".

Automašīnas pārdošanas fakts nav joks. Atbilstošais sludinājums ir izvietots "Kriminālās ekselences fonda" Facebook vietnē, un tas skaidri un nepārprotami vēsta, ka šobrīd var iegādāties Mazda 929 II Coupe (HB) 2.0i GLX, kas pazīstama arī kā Harija Kuharjonoka Mazda vai KEF Mazda.

Sludinājumā teikts: "Kamēr Harijs neskatās, sitam gaisā Kriminālās Ekselences Fonda vienu no centrālajiem rekvizītiem – Harija Kuharjonoka Mazdu."

Foto: www.facebook.com/kefmovie

Tāpat redzams, ka tas ir 1984. gada eksemplārs ar 2 litru benzīna dzinēju, virsbūvi oriģinālā, pelēkā krāsā un ar 138 896 km nobraukumu, ko mēģināts "sakruķīt", bet nav izdevies. Automobilī gan ir iekodis laika zobs un šādi tādi vizuāli defekti nepaliks nepamanīti, tomēr citādi šis vēsturiskais divu durvju automobilis vēl var braukt un braukt. Kā nekā tam ir derīga tehniskā apskate līdz pat 2022. gada 2. augustam. 

Vairāk par auto, kā arī pārdevēja prasīto cenu, kas ir samērā augsta, bet adekvāta tik nozīmīgam auto, var uzzināt Kriminālās Ekselences Fonda Facebook vietnē. Starp citu, par Mazda 929 kupejas ekskluzivitāti var pārliecināties, ātri "iemetot" aci Mobile.de vietnē. Populārā auto tirgus resursa piedāvājumā ir tikai viens šā gadagājuma Mazda 929 Coupe GLX, kamēr, piemēram, Bugatti Veyron pircējs var izvēlēties starp 14 dažādiem variantiem.   

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu