ASV jauna pāra ceļojums beidzas traģiski: puisis atgriežas viens, atrastas jaunietes mirstīgās atliekas

TVNET/AP
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: FLORIDA POLICE/via REUTERS

Vaiomingas štatā svētdien atrastas mirstīgās atliekas, kas, domājams, pieder 22 gadus vecajai Gabrielai Petito. Viņa vasarā ar savu ilggadējo draugu Braienu Londriju bija devusies izbraucienā pa Savienotajām Valstīm, taču septembrī Londrijs mājās atgriezās viens.

Petito un 23 gadus vecais Londrijs savu ceļojumu "Ford Transit" busiņā sāka jūlijā no Longailendas, plānojot oktobra beigās to noslēgt Oregonā. Taču augusta beigās Petito pārtrauca sazināties ar ģimeni. Viņas pēdējā zināmā atrašanās vieta bija dabas parks Vaiomingā. 1.septembrī Londrijs viens pats pārbrauca mājās Floridā, kur dzīvo viņa ģimene.

11.septembrī Petito ģimene vērsās Ņujorkas policijā par jaunietes pazušanu.

Svētdien Vaiomingas ziemeļos tika atrastas Petito mirstīgās atliekas, paziņoja Federālais izmeklēšanas birojs (FIB). Nāves cēlonis vēl nav noteikts.

"Vēl nav veikta pilnīga tiesu medicīnas identifikācija, lai simtprocentīgi apstiprinātu, ka esam atraduši Gabiju, taču viņas ģimenei ir paziņots," norādīja FIB pārstāvis Čārlzs Džonss.

Tiek uzskatīts, ka Londrijs varētu būt saistīts ar notikušo, taču pagaidām viņš vēl nav aizturēts. Ģimenes locekļi viņu pēdējoreiz satika otrdien Floridā.

Pazudušās jauniete ģimene lūgusi Londrija tuviniekiem atklāt, kur Londrijs pēdējoreiz redzēja Petito. Pāris bija kopā kopš pusaudžu gadiem.

Moābas policija publiskojusi videoierakstu no 12.augusta, kurā ceļu policija Jūtas štatā aptur Petito un Londrija vadīto "Ford Transit" par ātruma pārkāpšanu un ietriekšanos ietvē pie dabas parka ieejas. Pie policista apģērba piestiprinātā kamera nofilmēja emocionālu Petito sēžam policijas auto, kamēr likumsargi pratināja Londriju. Moābas policija nesodīja jauniešus, taču nolēma viņus uz nakti nošķirt vienu no otra. Londrijs nakti aizvadīja motelī, kamēr Petito palika busiņā, kurā bija iekārtotas guļvietas.

CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu