Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Video fiksēts, kā vieglā automašīna uzbrauc gājējam

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: TVNET

Kāds lasītājs TVNET iesūtījis video, kurā redzams, kā Lāčplēša un Gogoļa ielas krustojumā vakar, 22.septembrī, vieglā automašīna uzbrauc cilvēkam uz gājēju pārejas.

Kā informē Valsts policijas (VP) Sabiedrisko attiecību nodaļā, vakar ap pulksten 15.20 Rīgā, Lāčplēša un Gogoļa ielu krustojumā automašīnas Toyota vadītājs uzbrauca gājējam, kurš ar gūtajām traumām tika nogādāts medicīnas iestādē.

Sākotnējā informācija liecina, ka gājējs bija devies pie viņam atļautā – zaļā luksofora – signāla, bet izmeklēšanā to vēl noskaidros, vēsta raidījums "Degpunktā".

Uz notikuma vietu devušās divas neatliekamā medicīniskā dienesta automašīnas, tostarp arī ārstu – speciālistu brigāde. Kā norāda mediķi, cietušais vīrietis negadījuma bija guvis smagu politraumu, taču bijis pie samaņas un steidzami nogādāts tuvējā slimnīcā tālākās palīdzības sniegšanai.

Kā norāda policijā, transportlīdzekļa vadītājs, kurš notrieca gājēju, bija 1937. gadā dzimis vīrietis. Negadījuma vietā tika noskaidrots, ka viņam kopš 2016. gada piemērots transportlīdzekļa vadīšanas tiesību aizliegums, jo nebija veikta ikgadējā veselības pārbaude.

Pats vadītājs notikušo skaidroja, ka viņam priekšā esot braucis autobuss, aiz kura braucis viņš un neesot pamanījis gājēju.

CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu